سلام دوستان...نمیدونم چمه واقعا همش حس میکنم تنهام هیچ دوستی کسی ندارم ک باهاش صمیمی باشم بریم بیرون...جاریم و خواهرشوهرم و دوستای خواهرشوهرم همش میرن بیرون خوشن باهم من میبینم یا میشنوم راستش حسادت میکنم..خیلی دلم پر بود بی حوصلم
باید بری کلاس.یا جمع های خوب زنونه یا مسجد یا کلا اینجور جاها.بعد یه خانوم خوب رو نشون کنی.سز،صحبت رو باهاش باز کنی.بقیه چجوری دوست پیدا میکنن همینجوری
اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹
من خواهر مادر زنداداش دارم ولی شرایطمون جوری نیست باهم بیرون اینا بریم...بالاخره منم عروسم جاریمم عر ...
امشب خونه مادرشوهرم بودم هر روز اون یکی رو دعوت میکنن ولی من با وجود اینکه جلوم میگن تو رو بیشتر دوس داریم یه بارم دعوت نکردن البته دعوت نه منظورم تو دور همیاس
گاهی هیچ کس را نداشته باشی بهتر است!!! باور کن بعضی ها تنهاترت میکنن
امشب خونه مادرشوهرم بودم هر روز اون یکی رو دعوت میکنن ولی من با وجود اینکه جلوم میگن تو رو بیشتر دوس ...
خواهرشوهر منم امشب از دهنشون در رفت ک چندبار با دوست جدیدشون بیرون رفتن...قبلاام کلا خیلی پیش اومده فهمیدم یبارم گلایه گردم.خواهرشوهرم میگه تو فکرمیکنی یا میگه اون جاریت بزرگه احترامش واجب...اخه این چیزا چ ربطی داره...
متاسفانه نمیتونم ب کسی از غریبه اعتماد کنم...خودمم ب کسی نیاز دارم ک اشنا باشه همه جوره اوکی باشیم
برام واقعا عجیبه از یه طرف ناراحت هستیت و میگین خوشبحال فلانی که با دوستاش میره بیرون.از اینطرفم اصلا دلتون نمیخواد با کسی دوست بشین(همه دوستا از اول غریبه بودن)من راه حلمو دادم
ان شاءالله این حستون خود به خود رفع بشه
اگه برای حاجتم دعا کردی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم🌹