خانمها کسی اسم کاربری اون خانمی که چند شب پیش تاپیک زده بود تو رو فاطمه زهرا کمکم کنین رو میدونه؟ همونی که نگران ب کارت دختر خردسالش بود خبری دارین ازش؟؟
خب دختر بچه بود آدم حواسش میره که نکنه اتفاقی افتاده
عزیزم اینجا خیلی چیزا رو بشنو و باور نکن خدای نکرده قصد توهین یا قصاوت کسی رو ندارم واین فردو روهم نمیشناسم و نه راستو دروع حرفاشو میدنم ولی متاسفانه خیلی ها با احساسات ادم بازی میکنن
چند وقت پیش ی کابری تایپک زده بود به دختر بچش تجاوز شده یانه خودشم نمیدونس سابقه تایپیک هاشو که میدیدم متوجه شدم ایشون کلا دوست دارن تایپیک زدن رو و اصلا موصوع وپاسخ براشون مهم نبود یعنی چنیدن صفحه سرخط تایپیکاش بود ولی تعداد پستاش به اون اندازه نبود ان روزم چهار تایی زد و خودش رفت پی کارش بعد که میومد جواب کسی رو نمیداد یکی جدید میزدو حرف خودش بعدم میرفت به همین سادگی با احساس ملت بازی میکرد
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
اونو فکر کنم بشناسم کی رو میگی؟ سارا؟ بچه پنج ماهه؟ که به داداشش مشکوک شده بود؟ اگه اونو میگی که ح ...
اره اونو میگم ولی راسش برام قابل قبول نبود خدای نکرده نمیخوام قصاوت کنم ولی خوب انقد ازین چیزا تو این سایت دیدم که دیگه هیچ کدوم رو باور نمیکنم متاسفانه یسری هاشون فقط قصد قبح شکنی دارن و بس
گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔