aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 عنوان لطفا بیایین 84 بازدید | 7 پست سلام خوبید نماز روزهاتون قبول خانمها من قرص اچ دی داده دکتر برا کیست هرشب ساعت ده میخورم شبیه رفتیم بیرون یادم رفتم قرصمو بخورم الان چیکار کنم میتونم بخورم نمیتونم فردا باید دوتا بخورم لطفا کمکم کنید بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن 1398/02/26 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویلی_وونکا عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4820 الان نمیدونم میتونی بخوری یا نه ولی فردا نمیشه دوتا بخوری نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
kobi_dbq عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 342 الان بخور عزيزم زياد فرقي نميكنهبهتره سر يه ساعت باشه ولي مشكليم ندارهمن هرروز يه ساعتي ميخوردم
h_zahra عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 382 الانم میشه خورد چون زمان زیلدی از وقتش نگذشته..ولی بهتره هر شبیه ساعت خاص بخوری خدایا شکرت🙏🏻😍
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 الان بخور عزيزم زياد فرقي نميكنه بهتره سر يه ساعت باشه ولي مشكليم نداره من هرروز يه ساعتي ميخوردم ااا دستت درد نکنه واقعا خدا خیرت بده اره گلم هرشب سره ساعت ده میخوردم رفتم بیرون امشب یادم رفت همراهم ببرم بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 الانم میشه خورد چون زمان زیلدی از وقتش نگذشته..ولی بهتره هر شبیه ساعت خاص بخوری ممنونم عزیزم لطف کردی واقعا الان خوردمش بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
aramarami مدیر استارتر عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2174 الان بخور خانومی فردام قرص فردا رو بخور سر ساعتش یه دنیا ممنونم چشم بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن