2777
2789
عنوان

شقاق سینه

185 بازدید | 17 پست

سلام خانما نوک سینه هام چنان درد میکنه مخصوصا سینه سمت چپم که میزنه به پشتم

جرآت نمیکنم به بچم شیر بدم خداخیرتون بده راه حلی دارین 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
کرم شقاق سینه هیدرودرم

چند روز  طول میکشه بخدا مردم از درد

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون هیدرودرم موقع شیر دهی با دستمال پاک کن بعد شیر دهی هم بزن دوباره یپلاستیک بزار روش

خانمی چند روزه خوب میشه 

به بچم شیر نمیدم 😔

پماد بزنید. سوتین نبندید تا زمانی که زخم خوب نشده. یک لباس نخی و گشاد بپوشین تا زخم در جریان هوا باشه و زودتر خوب بشه. حتما سینه تون را تخلیه کنید، تا مجاری شیری گرفتگی پیدا نکنند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

عزیزم همون که دوستان گفتن .... پماد ضد شقاق هيدرودرم بزن ... من به خاطر زخم سینه میخواستم فقط از یه سینه شیر بدم یعنی الان یادش ميوفتم خیلی درد داشت ... من مرتب زدم اصلا نذاشتم خشک بمونه خیلی جواب داد .... البته احتمالا شيرتون کمه از من که اینجوری بود

...Keep Calm and Nothing Else Matters
پماد بزنید. سوتین نبندید تا زمانی که زخم خوب نشده. یک لباس نخی و گشاد بپوشین تا زخم در جریان هوا باش ...

باشه عزیزم

مرسی ک وقت گذاشتی 

من روغن دنبه زدم هیدرودرم واسم اثر نکرد . 

بعد اینکه 5 دقیقه قبل شیر دادن لیدوکائین بزن و بعد بشور من اینجوری تونستم شیر بدم وگرنه از درد و سوزش اصلا نمیتونستم 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸
عزیزم همون که دوستان گفتن .... پماد ضد شقاق هيدرودرم بزن ... من به خاطر زخم سینه میخواستم فقط از یه ...

باسه گلم ممنون