pardita مدیر استارتر عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1552 عنوان چقدر سخته😭😬 178 بازدید | 24 پست بچه هاا مامانم رفته مسافرت شوهرم ک عقدیم اومده خونموون پیشم، همیشه فکر میکردم چقدر خوبه زودتر سر ساموون بگیرم باهم بریم زیر ی سقف، اما الان واقعا کلافم خیلی بده اصلا نمیتونم تحمل کنم! امشب از سرکار اومد کلی براش تدارک دیده بودم آب هویج خورش قیمه عالی... اصلا محل نذاشت صاف رفت پا تی وی. بعد باهم بحث کردیم سرم داد زد 😬😬این ک حالا اولشه و باید خیلی عشقولانه باشیم اینجوری وای برا بعدش😢خیلی ناراحتمممم 1398/02/26 | 00:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۸۷۸۷۸ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1040 برو خداروشکرکن عقدی بی محلت میکنه من ک دوس پسرم بی محلم میکنه فک کنم عقدشیم نگامم نکنه😂😂 یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 بنظرم بدترین دوران عقدونانزدیهتوخوته خودت خیلی بهتره بعد عروسیبعدم انقد این چیزاهست که عادی میشهسخت نگیرولی ی روز ک سرحالین به ارومی گلگی کن و بگو باذوق اینجوری کردم تو اهمیت ندادی و ایناتا یادبگیره دقت کنه
pardita مدیر استارتر عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1552 بنظرم بدترین دوران عقدونانزدیه توخوته خودت خیلی بهتره بعد عروسی بعدم انقد این چیزاهست که عادی میشه ... من کلا ناراحت ک میشم هیچی نمیتونم حرف بزنم همه فکر میکنن قهرم ولی واقعا حرفم نمیاد الانم همینجور من تو اتاقم اون تو ایوون با گوشیش ور میره.
pardita مدیر استارتر عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 1552 چقد عجیب الان باید از خداش باشه که تنهایین اصلا رمانتیک نیس انگار زن و شوهرای 30سال پیشیم
پیتزاجونم عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 3783 اصلا رمانتیک نیس انگار زن و شوهرای 30سال پیشیم آره واقعاخب بهش بگو اعتراض کن
۷۸۷۸۷۸ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1040 بنظرم بدترین دوران عقدونانزدیه توخوته خودت خیلی بهتره بعد عروسی بعدم انقد این چیزاهست که عادی میشه ... کسی ک بی دقت باشه هیج وقت یادنمیگیره یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 من کلا ناراحت ک میشم هیچی نمیتونم حرف بزنم همه فکر میکنن قهرم ولی واقعا حرفم نمیاد الانم همینجور من ... عزیزم بعد سرفرصت وقتی عصبی نبودی باش حرف بزن وبگو که این رفتار ناراحتت میکنهخوب مرده به اماده خوری خونهمامانش عادت داره ب چشمش نمیادبهش بگو حتما
۷۸۷۸۷۸ عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 1040 من کلا ناراحت ک میشم هیچی نمیتونم حرف بزنم همه فکر میکنن قهرم ولی واقعا حرفم نمیاد الانم همینجور من ... کمی تاقسمتی مشکوک... یکی مارودرک کنه لطفااااااا....🙂🙂
بانوکلئوپاترا عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 6247 کسی ک بی دقت باشه هیج وقت یادنمیگیره خوب مرده اماده خوری عادت داراباید بهش بفهمونه ناراحت ش ده و دلیل ناراحتیش پی بدره