2821
2789
عنوان

ختم مزمل

298 بازدید | 10 پست

سلام واسه حاجتی ختم مزمل گرفتیم ۴۰ روز دو نفر نامزد کردن و ما همچنان هستیم.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
براي محبت؟

برای ازدواج. تو نی نی سایت یکی گفته بود ده نفر بودن از شب سی ام ماه رجب تا ۹ ام ماه رمضان چله مزمل گرفتن همه ازدواج کردن. ما چند نفر جمع شدیم چله گرفتیم فقط دو نفر نامزد کردن.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس من ازدواج كردم نميشه

واسه محبت هم شنیدم خوبه

پس منم هستم

عزیزم میگم امشب تموم شد. ولی خودتون میتونید ختمشو بگیرید

برای ازدواج. تو نی نی سایت یکی گفته بود ده نفر بودن از شب سی ام ماه رجب تا ۹ ام ماه رمضان چله مزمل گ ...

عزیزم.من خیلی حالم بده.نای حرف زدنم ندارم.از بچه هام دورم.خواهش میکنم برام دعا کنید.خواهش میکنم😔😔

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  
عزیزم.من خیلی حالم بده.نای حرف زدنم ندارم.از بچه هام دورم.خواهش میکنم برام دعا کنید.خواهش میکنم😔😔

از ته دلم واست دعا میکنم و ی دور تسبیح صلوات هم به نیت اینکه به بچه هات برسی میفرستم واست مطمینم بزودی زود می بینیشون

از ته دلم واست دعا میکنم و ی دور تسبیح صلوات هم به نیت اینکه به بچه هات برسی میفرستم واست مطمینم بزو ...

مرسی عزیز دلم مرسی😔

انا جدی الحسین،،ذبحوا عطشانا....همانا جدم حسین را با لب تشنه ذبح کردید.....لبیک یا صاحب الزمان،لبیک  
2824
2823
2791
2779
2792