2789
عنوان

کلاس زبان

234 بازدید | 7 پست

به نظر شما برای کسی که می خواد در سطح بزرگ سالان از پایه زبان انگلیسی رو شروع کنه کانون بهتر هست یا گویش دلیل هم بگید و اینکه کانون و گویش در کدوم مهارت ها قوی ترند؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

فقط سفیر خوبه 

استاداش خوبن 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فقط سفیر خوبه  استاداش خوبن

شهریه هاش چه طور هست؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهریه هاش چه طور هست؟

نمی دونم دقیق 

صدو خورده ایه انگار یه ماهو نیم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

من خودم بخاطر مشغله کاریم و درسیم از دوره غیر حضوری استاد علی هادی استفاده کردم یه دوره کام و جامع هست به همراه برنامه و پشتیبانی آموزشی که در طی دوره شمارا تنها نمیزارند و میتونید بی نهایت رفع اشکال کنید و به همه هم پیشنهاد میکنم در ضمن تهران استاد کلاس حضوری هم برگزار میکنند

اگر به دنبال کلاس زبان انگلیسی خوب هستید معرفی می کنم : آموزشگاه زبان انگلیسی عرفان در شرق تهران واقع در محدوده نارمک با بهره گیری از مدرسان با تجربه ، به صورت کاملا تخصصی زبان انگلیسی را به شیوه نوین و با بروز ترین متدهای آموزشی ، به صورت حضوری و آنلاین آموزش می دهد. شما می توانید با آموزش های رایگان زبان انگلیسی ما در پیج اینستاگرام آموزشگاه زبان و یا وب سایت همراه شوید. این آکادمی با مشاوره دقیق و پشتیبانی منظم تا پایان مسیر در کنار شما می ماند. برای اطلاع از برنامه آموزشی موسسه زبان انگلیسی عرفان با ما تماس بگیرید:

http://erfanenglish.com

۰۲۱۷۱۰۵۳۳۷۵ 

۰۹۱۲۰۳۸۰۴۵۶

زبان انگلیسی را در کرج به صورت خصوصی و توسط مترجم همزمان سفیر اندونزی، مشاور برنامه پرس تی وی  آموزش ببینید و به آسانی جهت مهاجرت، آیلتس و تسلط کامل به مکالمه و نیز دوره های جنرال آمادگی پیدا خواهید کرد تجربه ثابت کرده که زبان انگلیسی را از فارغ التحصیل این رشته آموزش خواهید دید که از افتخارات ما رتبه برتر و استعداد درخشان بودن دانشگاه اصفهان در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشگاه تهران میباشد و با تجربه بیشتر از یک دهه تدریس در آموزشگاه های معتبر ایرانمهر، ایران کانادا، سفیر و... به شما برای رسیدن به هدف کمک خواهیم نمود و همچنین به عنوان مدرس زبان انگلیسی در گوگل نیز برند میباشیم

شماره تماس و تعیین سطح رایگان

09913585340

کرج