پسرم_نفسمه مدیر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 عنوان قلب جنین | مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 54 پست دکتر گفت لخته خونه اکوی قلب بدی بهتره اگه چیزی میدونید بگید کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒 1398/02/25 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 مگه اصفهانی همه اینا که من گفتم تو تهران هست عزیزم ن تهرانم تشکر کردم ک جواب دادی متوجه شدم بیمارستان ها هم انجام میده کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 شمارشو دارم پسرمو یبار برای تبش بردم فقط نمیدونم اکوی قلب جنین انجام میدن شماهم میخوای برای اکوی ق ... اره انجام میدن آره قرار هفته بعد ۵ شنبه برم یه بار رفتم صدر گفتن تنگی دریچه آئورت داری دکترم گفت برو جای دیگه که نظر دکتر دیگرم بدانیم تا اگه راست باشه واسه زایمان بیمارستان مجهز ببریم منکه دلم روشنه بچه سالم ولی میدم بازم هر چی خدا بخواد سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 ن تهرانم تشکر کردم ک جواب دادی متوجه شدم بیمارستان ها هم انجام میده بیمارستان دی ۴۴۰ تومن میگیره من زن. زدم پرسیدم سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 اره انجام میدن آره قرار هفته بعد ۵ شنبه برم یه بار رفتم صدر گفتن تنگی دریچه آئورت داری ... اخی ان شاالله مشکلی نیس بحق این روزای عزیز چندهفته باید انجام بشه کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 بیمارستان دی ۴۴۰ تومن میگیره من زن. زدم پرسیدم چقدر زیاددفترچتون تامین اجتماعی؟ کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 اخی ان شاالله مشکلی نیس بحق این روزای عزیز چندهفته باید انجام بشه از وقت من گذشته تو ۲۶ انجامش میدم توکل بخدا ممنونم از شماان شاءالله نی نی شما هم سالم عزیزم سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 چقدر زیاد دفترچتون تامین اجتماعی؟ اره من نرفتم دی میتونم بدم ولی واقعا زور جایی که کمتر میگیرن بخوای چند برابر پول بدی سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
aphrodite1 عضویت: 1393/04/28 تعداد پست: 1439 کدوم مرکز رفتی تهرانه؟ بيمارستان صارم،تهران پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 اره من نرفتم دی میتونم بدم ولی واقعا زور جایی که کمتر میگیرن بخوای چند برابر پول بدی اره واقعا همینطوره دکترم گفت نزدیک میدون ولیعصریه درمانگاه اونم خوبه متخصص قلب کودکانه اونجاگفت برم ک ادرس دقیق گفت زنگ بزن بهت بدم تواون یکی مطبمه ک تاسه شنبه اونجانیس کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 بيمارستان صارم،تهران صارم نزدیکه بما ولی من میخوام با بیمه برم کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
aphrodite1 عضویت: 1393/04/28 تعداد پست: 1439 صارم نزدیکه بما ولی من میخوام با بیمه برم بعضي از بيمه ها رو قبول ميكنه،ولي من بيمه نبودم پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 بعضي از بيمه ها رو قبول ميكنه،ولي من بيمه نبودم بایدبپرسم کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
پسرم_نفسمه مدیر استارتر عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4456 اره انجام میدن آره قرار هفته بعد ۵ شنبه برم یه بار رفتم صدر گفتن تنگی دریچه آئورت داری ... سلام خوبی عزیزم من زنگ زدم بیمارستان طبی کودکان میگه ازاده شماکجاوقت گرفتی گفتی ۵۰ هزارتومن هزینشه شمارشومیفرستی بجز کلینک صدر کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 سلام خوبی عزیزم من زنگ زدم بیمارستان طبی کودکان میگه ازاده شماکجاوقت گرفتی گفتی ۵۰ هزارتومن هزینشه ش ... وای مطمئنی چند گفت قیمتش رو؟؟ سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
شهربانو۱۴۱۰ عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 3844 منبه این شماره ۶۱۴۷۹ زنگ زدم آخر سر وصل شدم به اپراتور گفتم اکو قلب جنین بعد یه خانم برداشت و بهم وقت داد هزینش رو هم پرسیدم حدود ۵۰ گفت حتی بهم گفت حوله همراهت بیار سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات