2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

117 بازدید | 16 پست

من تو عقدم شوهرم گفت اخر هفته ک میشه امروز میخام بریم مسافرت با خانوادش😒منم ب خاطر مشکلایی ک اخیر باهم داشتیم مسبب همش دخالت پدرشه گفتم اصلا دوس ندارم بیام گف باش خودمم نمیرم 

حالا امروز زنگیده اصرار بیا بریم تو وظیفته اختیارتو دارم منم گفتم بیخود اختیار من دست خودمه دوس ندارم بیام(ما قبلن سراینکه ی قولی داده بود قبل ازدواج حالا زده زیرش اونم بخاطر بابای افریته ش همش قهربودیم چندروز بود اشتی بودیم)حالام میگه اگ نیای قهر و طلاق منم گفتم برو بدرک

قبلش همس میگف من بدون تو نمیرم و دوس دارم بیای و منم دیدم داره خر میکنه بیشتر حرصم میگرف میگفتم نععع قبلنم بهم ثابت شده بود ک حرفاش چرته....

از الان محکم بایست. اگر خیلی بهش علاقه نداری، و اون هم حرف حرف باباشه، زندگی برات خیلی سخت میشه. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براهمین اصن خاستم ببینم راس میگه واقعا اگ نرم چیکار میکنه دیدم باباش زنگید بهم منم از خودش یادگرفتم ک ی بار عروسی دختر خالم بود بابام وسط عروسی بهش زنگید ک بیادو چرا نمیاد حواب بایامو ندادمنم جواب باباشو ندادم حالام ازو موقه خبری ازش نیس ینی رفته مسافرت باهاشون 

خیلی دلم گرفته خیلی نامرده بیشعوره دروغگو کلک بازه همس از ظهر گریه شده کارم الان بهترم

ب نظرتون باید میرفتم یا نه؟

میدونید بیشتر از چی مسوزمو حرص میخورم ک میگه بدون تو اصلا جایی نمیرم بعد اینجوری راحت تو زرد از اب درمیاد اگ از همو اول بگ باشی نباشی فرق نداره ادم جاشو میفهمه اینقدر دیگ حرصش نمیگیره