2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

62 بازدید | 10 پست

خواب دیدم دوتا بچه به دنیا اورده بودم و صورتاشون مثله اینکه خاکی باشه بود به مامانم گفتم مامان بیا اینارو تمیز کن گناه دارن مامانمم اومد یه پارچه انداخت روشون گفت اینا مردن پاشو بریم 

دلم تنگ است برای باز شنیدن جانم گفتن هایش 

نه به نظر من اصلا خواب تعبیر نداره 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا!؟

خوابایی که انسان میبینه از ضمیر ناخواداگاهش میاد وتعبیری نداره .این تعبیرو مردم خودشون برای خودشون ساختن 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
خوابایی که انسان میبینه از ضمیر ناخواداگاهش میاد وتعبیری نداره .این تعبیرو مردم خودشون برای خودشون س ...

مگه تو قرآن صراحتا به تعبیر خواب اشاره نشده!

صوره اسرا سوره یوسف و ...

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
مگه تو قرآن صراحتا به تعبیر خواب اشاره نشده! صوره اسرا سوره یوسف و ...

اخ ببخشید من اعتقاد ندارم به اون چیزی که شما میگی .تاپیک استارتر منحرف نشه عزیزم 

اخ ببخشید من اعتقاد ندارم به اون چیزی که شما میگی .تاپیک استارتر منحرف نشه عزیزم 

مگه مسلمون نیستی گلم ؟ قرآن رو خوندی؟ حیفه نزار روزها همینجوری بگذره حداقل فارسی بخونش کمی روش فکر کن شاید نظرت عوض شد

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود