سلام بچه ها بیاین اینجا بهمدیگه کمک کنیم هرکسی زایمان کرده تجربشو اینجا بنویسه و از مراقبت های بعد زایمانشم بگه .اگه حوصلشو دارین شهر واسم دکتر وبیمارستانتونم بگین ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من تهرانم دکتر احمدپور بیمارستان مادران، بهمن ۹۶ زایمان کردم سزارین اختیاری با بیهوشی کامل، زایمانم عااااالی بود پمپ درد داشتم هیچی نفهمیدم اصن، فقط اولین باری که پاشدم سخت بود اصلا هم اومدم خونه تو جا نخوابیدم همه کارامو میکردم خودم، فقط قبل زایمان کیسه آبم پاره شد تو ۳۶ هفته دردام شروع شد و اون دردا خیلی بد بود، بچمم با وزن ۳۹۲۰ بدنیا اومد
سلام منم فردا دکتر گفته برم برای معاینه به احتمال زیاد فردا بستری شم خیلی استرس دارم
اگه قابل باشم برای اینکه زایمان راحتی داشته باشین آیت الکرسی خوندم
لطفا اگه قابل میدونین برای نی نی دارشدن ی خانمی بعد سالها دعا کنین
الهی عاقبت بخیر باشین الهی آمین
سپاسگزارم
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون
خیلی لطف میکنی گلم حتما یادم میمونه انشاالله بزودی خدا بهش یه بچه سالم و صالح بده
الهی ب سلامتی و مبارکی نی نیتون رو بغل بگیرین الهی زیرسایه والدین بزرگ شه الهی آمین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون