2789
عنوان

بیاید قضاوت

181 بازدید | 27 پست

من و دوس پسرم (قصدمون جدیه) با هم یه جا کار می کنیم، خیلی غیرت بیخود داره ینی وحشتناااااااک، امروز نبود من مجبور شدم سر یه جریانی با یکی از همکارامون که ازش خوشش نمیاد هم صحبت بشم و متاسفانه وقتی اومد دید ما با هم در حال صحبتیم و خدا میدونه چه فکرایی کرد الانم قهر کرده و ج نمیده، متنفرم از این قهرای الکیش و زهر کردنای بیخودش، راه حل؟ 

دوستان عزیزم میدونم کلمه دوس پسر براتون بار منفی داره و الان میاید میگید کات و فلان ولی درنظر داشته باشید چن ساله یا همیم و همو دوس دلریم، با تچکر

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

غیرت بی خود خوب نیست شاید شکاکه برو مشاوره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مجبوري با ادم بد دل شكاك دوست باشي تهشم ازدواج كني بدبختت كنه؟😐

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

هيچ راه حلى نداره دوست پسر قهر قهرو 

من داشتم

يا مثل من الان تحمل كن دو روز ديگه مجبور شى جدا شى

يا الان جدا شو

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

اين رابطه خيلي عاقبت خوبي نداره تموم كني بهتره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

مردی که قهر میکنه خودش یه پا خانمه باید رفت خواستگاریش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
هيچ راه حلى نداره دوست پسر قهر قهرو  من داشتم يا مثل من الان تحمل كن دو روز ديگه مجبور شى جدا ...

خیلی کارا برام میکته، خیلی هوامو داره ولی حساسه دیگه 

خوب براش توضیح بده اگه از اونایی که اجازه توضیح هم نمی دن خدا بهت صبر بده

اصلا حرف زدن با این آدم هیچ توجیهی براش نداره! 

ی بار براش توضیح دادی دیگه بیشتر توضیح نده بذار بفهمه فکر خودش اشتباهه با توضیح و توجیه بیشتر حق ب جانب میشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️