2821
2789
عنوان

بارداري♥️♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست

من گریه کردم شوهرم میرقصید اصلا باورمون نمیشد ولی طفلی شوهرم هی میگفت باردارمیشی عجله نکن

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

من تو دستشويي جيق زدم با خنده ب شوهرم گفتم واااي خاك توسرت مثبته😂😂😂😂😂

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دکتر ک گفت مثبت همونجا تو مطب از خوشحالی زدم زیر گریه شوهرمم پشت در منتظر وایساده بود .خدا ب هرکی منتظره انشالله بده خیلی حس خوبی بود از اون قشنگ ترم صدای قلبش بود ک چقدر ذوق کردم  

💟خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت💖
مرسی عزیزم قربون دهنت

فدات با تو دلیم دعا کردمآ😆،دلت محکم خدا هست و شش دنگ حواسشم به ماهاست💓،ان شا الله ایندفعه رفتم حرم قابل بودم نماز زیارت و حاجت میخونم برا شما و بقیه دوستای نی نی سایت

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792