2777
2789
عنوان

روزه گرفتن

87 بازدید | 6 پست

من بخاطر ترس از خدا روزه میگیرم و اصلا علاقه ای به روزه گرفتن ندارن . شما از روی اشتیاق و علاقه و از ته قلب روزه میگیرید. همش فکر میکنم روزه هام درست نیست

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم

وای اره من عاشق ماه رمضونم.دعای سحر ربنای افطار عالین.البته فعلا ک حاملم😝

نماز روزت باید برا دل خودت باشه عزیزم.البته ترس ز خدا ک باید باشه ولی خدا انقد رحمانه ک نگو

تو ی قدم بری سمتش خدا هزاااران قدم میاد سمتت.روزه برا جسم روح خودت مفیده اول عزیزم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا نمیگیرم

چون گشنه موندن من فایده و سودی نداره واسه کسی😶

جاش سعی میکنم در حدتوانم به نیازمند کمک کنم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من کلا نمیگیرم چون گشنه موندن من فایده و سودی نداره واسه کسی😶 جاش سعی میکنم در حدتوانم به نیازمند ...

منم همین نظر شما رو دارم ولی میترسم روزه نگیرم خدا مجازاتم کنه 

برای مادر شدنم صلوات بفرستید.دعا کنید مادر بشم
منم همین نظر شما رو دارم ولی میترسم روزه نگیرم خدا مجازاتم کنه 

چی بگم عزیزم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من خودم شخصا روزه گرفتن رو دوست دارم چون احساس میکنم به شدت قدرت اراده منو تقویت میکنه، قبلا همش شک داشتم که اصن روزه برای بدن مضره یا نه، بعدش که درباره فواید روزه خوندم و دیدم روزه کمک میکنه اتوفاژی سلولی اتفاق بیافته فهمیدم هیچ کار خدا بی حکمت نیست، واقعا نیاز نیست از خدا ترس داشته باشیم، خدا هرچیزیو گفته برای لطفی بوده که به ما بنده هاش داشته نه برای اینکه ازش بترسیم. به نظرم درباره روزه تحقیق کنین شاید شما هم مثل من نگاهتون عوض شد