2777
2789

هسته 5 عدد لیموترش بزرگ یا ۱۵ عدد لیموترش کوچک را خارج کنید ولی پوست آنها را نگیرید. سپس آنها را با 30 حبه سیر متوسط پوست گرفته در مخلوط کن بریزید. پس از آن که همه محتویات در مخلوط کن له شد؛ آنها را با یک لیتر آب (5 لیوان معمولی) روی شعله کم بگذارید تا جوش بیاید. با اولین جوش، شعله را خاموش کرده؛ آن را از صافی رد کنید. مخلوط صاف شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامانم اینو استفاده کرده خوب بوده ۲۱ روز بخوره بعد یک هفته استراحت کنه دوباره شروع کنه

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

غذاهات هم. رژيمى درست كن و روغن كمتر بريز سعى كن بيشتر از روغن زيتون و كنجد  استفاده كنى 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
مرسی بعد چربی خونت پایین اومده واقعا

برا من كمه ولى مراعات ميكنم خوبم كلا روغن و كم كردم هر موقع هم ميزنه بالا خودم ميفهمم مثلا تشنم ميشه آويشن هم خوبه آبغوره هم همينطور 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺

ببين من هر موقع آبغوره ميخورم سقفه دهنم چسبنام ميشع ميفهمم دو باره چربيم رفته بالا ولى از وقتى مراعات ميكنم اينجورى نميشم بش بگو ورزش هم كنه برنگردع 

ببين من هر موقع آبغوره ميخورم سقفه دهنم چسبنام ميشع ميفهمم دو باره چربيم رفته بالا ولى از وقتى مراعا ...

چه خوب که گفتی حتما میگم بعد افطار اگه دوباره پاهاش داغ شد واحساس کرد چربیش زده بالا امتحان کنه ممنون عزیزم.