😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ای بابا همین دیشب داشتم به شوهرم میگفتم که اماما هم امام پولدار هستند تا لب تر کنند میرن مشهد کربلا مکه بعد میگن امام طلبیده.امثال ما رو نمیدونم چرا نمیطلبن چون پول نداریم.الان میریزن سرم همه
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
به خدا دیشب انقد دلم شکست از دست ائمه و خدا.گفتم چرا به بعضیها پول دادی که راحت برن تو بهشت.مثلا 5 میلیون میدن که بعد مرگشون نماز و روزشون بگیره.هرسال میرن کربلا مکه مشهد بعد من باید آه بکشم برای دیدن حرم امام رضا.این چه عدالتی
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من الان دوساله عقدم کار شوهرم درست نمیشه بماند عروسی نمیتونیم کنیم بماند کنکورمم خراب شده بماند کلا افسردگی گرفتم درسته سلامتی سایه پدر مادر لب خندون لازمه اما پول هم باید باشه من ارامش داشته باشم خسته شدم دیگ
بخدا آدمی میشناسم که امسال 90 میلیون دادن که زن و شوهر برن مکه.بعد من حسرت ی مشهد مونده به دلم.آخ انصافتو قربون خدا