2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

28 میگم میخوام مستقل باشم بعد اگه واقعا کسی که حس کنم باهاش خوشبختم رو پیدا کردم ازدواج میکنم در غیر اینصورت صد سال نمیتونم یه مرد بی محبت بی معرفت از ترس مجرد موندن تحمل کنم 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عجب حالا ازدواج زود هنگام هم دلیلی بر خوشبختی نیست تو زندگیتو بکن با چشم باز و عاقلانه انتخاب کن&nbs ...

به خدا انقدر ادعاشون میشه  طرف از چهارده سالگی ازدواج کرده میگه عاشقش شدم ولی من عشق بچه ها رو قبول ندارم واینکه تا حرفن بزنی میپرن بهت

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
به خدا انقدر ادعاشون میشه  طرف از چهارده سالگی ازدواج کرده میگه عاشقش شدم ولی من عشق بچه ها رو ...

دقیقا عشق بچه ها رو نمیشه قبول کرد. من خودم میدونم به اون بلوغ تو زندگیم نرسیدم که بتونم یه زندگی رو اداره کنم و مسئولیت بپذیرم .این بچه ها هم هنوز سختی زندگی رو نچشیدن حتی عاشق واقعیم باشی بالاخره باز مشکلات زندگی اونو کمرنگ میکنه یا به یه گوشه کوچیک تو ذهنت سوق میده مگه ازدواج و مسیولیت پذیری بچه بازیه اخه . 

من مجردی میگفتم قسمت فعلا هدفم درس و دانشگاس الکی میگفتم  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

دقیقا عشق بچه ها رو نمیشه قبول کرد. من خودم میدونم به اون بلوغ تو زندگیم نرسیدم که بتونم یه زندگی رو ...

چرا  ادعاشون  میشه اخه  میگم وایمیستادی شاید از اون بهتر میومد  میگه از اون بهتر نیست بعدم  گفت تو همون سیزده  چهارده  خاستگار داشتم کار  خونه  گازوئیل داشت  ردش کردم  هرچقدرم میگم منظورم پول نیست نمیفهمن اخه  کسی که میاد خواستگاری یه بچه نرمال نیست

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم