2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرنوشت ادما بدبختیاشون بچه دار نشدن  وضعیت کوفتی جامعه و اوضاع بد اقتصادی ....هیچ کی تا مجبور نشه زن دوم نمی شه مگر این که کرم داشته باشه .....مردا که اکثریت کرم دارن اگه اوضاع زن طوری نباشه که مجبور باشه  مردم هیچ غلطی نمی تونه بکنه .....

به نظر من کمتر از ده درصد مردایی که خیانت میکنن فقط بخاطر هوس و ابتذاله . 90 درصد به خاطر اینه که تو ...

اولا این درصد درصدا رو از کجا اوردی اقا

بعدشم هیچچچچ انسانی کامل نیست

قطعا همه ی ماها ایراداتی داریم، من خودم میگم ایراداتی دارم، همسرم ایراداتی داره، ولیییییییی هیچ ایراد و کمبودی دلیل بر خیانت نمیشه،، ازدواج یعنی تعهد یعنی وفادار بودن، ایرادات و مشکلات رو با کمک هم حل کردن

هرکی نمیتونه از ایرادات طرف مقابلش چشم بپوشه اول از این رابطه خارج بشه بعد وارد رابطه ی دیگه بشه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
زن اول مقصره . اگه اون زن خوبی باشه و زندگیش رو جمع و جور کنه مرد هیچوقت سراغ زن دوم نمیره

مردایی ک افکارشون مث شماست باعث میشن زنها ازشون دلزده بشن بعدم میرن سراغ ی زن دیگ و میندازن گردن زن بیچاره شون 

مگه فقط زن باید زندگیو جمع و جور کنه

مطرب بگو که کار جهان شد به کام ما
زن اول مقصره . اگه اون زن خوبی باشه و زندگیش رو جمع و جور کنه مرد هیچوقت سراغ زن دوم نمیره

با این حساب هر مردی هم که بد اخلاق باشه یا کلا مرد خوبی نباشه زنش باید بره بهش خیانت کنه؟مرد اگه از زنش ناراضیه میتونه طلاقش بده بعد بره سر زن بعدی...

به نظر من کمتر از ده درصد مردایی که خیانت میکنن فقط بخاطر هوس و ابتذاله . 90 درصد به خاطر اینه که تو ...

خب باز با این وجود میشه جدا شد...همسر دوم گرفتن علاج درد نیست

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
مردایی ک افکارشون مث شماست باعث میشن زنها ازشون دلزده بشن بعدم میرن سراغ ی زن دیگ و میندازن گردن زن ...

ما ایرانی ها همیشه عادت داریم بجای پیدا کردن دلیل و راه حل برای مشکل سریع به نفر مقابل برچسب بزنیم . سریع با عنوان فاسد و هوس باز و هرزه و .... طرف مقابل چه مرد و چه زن رو بکوبیم . همیشه بگیم مردهای ایرانی هرزه و خیانتکارن . فراموش نکنیم برای هر مرد خیانتکار یک زن خیانتکار هم وجود داره . هیچوقت نمیخوایم بجای جبهه گرفتن و برچسب زدن دنبال راه حل باشیم . تو همین سایت هم از پاسخ ها مشخصه که نمی خایم بررسی کنیم که چرا خیانت تو جامعه ما اینقدر زیاده ؟ همه مردها و زنها که یک دفعه هرزه نشدن.

به نظر تا مرد خودش نخواد هیچکس نمیتونه طرفشم بیاد،کسی که بخواد زن بگیره اینکارو میکنه،این نشد اون،خیلی از مردا هم از اول نمیگن که زن دارن بعد که طرف وابسته شد بهش میگن که کار از کار گذشته،من یه تحقیق داشتم از مردای دو زنه همشون میگفتن ازدواج اولمون تحمیلی بود به زور خانواده از اول قصد طلاق دادن داشتیم ولی بخاطر بچه دار بودنش نتونستیم در آخر هم زن گرفته بودن،میگفتن ما زن میگیرفتیم این نمیشد یکی دیگه،به نظر من مرد اگر واقعا زنشو دوست داشته باشه اگر زنی هم بیاد تو زندگیش موقته باز برمیگرده سر زندگیش،ولی اگر ازدواجش تحمیلی باشه در آخر زن خواهد گرفت،این نظر شخصی من هست هر کسی نظر خودشو داره،

No Reply
با این حساب هر مردی هم که بد اخلاق باشه یا کلا مرد خوبی نباشه زنش باید بره بهش خیانت کنه؟مرد اگه از ...

امکان طلاق گرفتن و جدایی با وجود مشکلاتی که برای هر دو نفر وجود داره متاسفانه در جامعه ما خیلی سخته. مرد وقتی میبینه که باید مهریه و نفقه و اجرت المثل و ... دیگه بده و بعد از سالها دوندگی بتونه جدا بشه اصلا تو این راه قدم نمیزاره و زن هم وقتی در اکثر اوقات از نظر اقتصادی وابسته هست و خانواده ای که پشت و پناهش باشن هم نداره مجبوره به همون زندگی بی روح و بدون عشق تن بده و بسوزه و بسازه . نمونه این زن ها و مرد ها تو این سایت به وفور هست . اگه کشور ما هم قوانین دست و پا گیر برای جدایی نداشته باشه و مرد و زن وقتی بفهمن با هم تفاهم ندارن بتونن راحت جدا بشن مطمعن باش خیلی ها اقدام میکردن و اینقدر هم خیانت و پنهون کاری وجود نداشت . 

نامردی مردااینحاس وقتی که ازدواج دوم دارن برمیگردن سراغ زن اولشون میمونه یه زن تنهاکه هیچ راهی نداره ازاین ادمادوروورم زیاده که خیلی هم اذیت میشه اون زن بیچاره