2777
2789
زن اول مقصره . اگه اون زن خوبی باشه و زندگیش رو جمع و جور کنه مرد هیچوقت سراغ زن دوم نمیره

چرا زن اول مقصره...مردا دنبال هوس برن گناهه زن اول محسوب میشه...یا اونی که اوار میشه رو زندگی یه زن دیگه گناهش پای زن اوله؟! چطور به این نتیجه رسیدی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
پس اگه مرد هم خوب نباشه زن بره با یکی دیگه درعین اینکه شوهر داره.چون شوهراولی خوب نبوده اگه خوب بود ...

اینا توجیه کسانی که خودشون همسر دومن ...توجه نکنیم بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوشون آقا هستن

عه پس میخوان یه سرپوش روی هوس رانی اقایون بزارن...اقایی که دنبال زن دوم کاملا تکلیفش مشخصه برا چی میخاد

حتما همینطوره . اگه خانومی تو زندگی از شوهرش محبت نبینه و بهش بی توجهی بشه حتما به سمت مردهای دیگه ت ...

البته تمایل پیدا کردن هم مشکل داره

ولی اینکه رابطه بر قرار کنن یه گام فراتر از تمایله

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍
زن اول مقصره . اگه اون زن خوبی باشه و زندگیش رو جمع و جور کنه مرد هیچوقت سراغ زن دوم نمیره

اگر زن هم خیانت کنه نظرت اینه مردش بد بوده و زنه گناهکار نیست؟

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

وا چه ربطی داره

بعصی مردا کرم دادن خواهر کرررررررم

عمه ی خودم عین دسته گل شوهر خرشم بهش گفته تو عالی هستی عاشقتم فلان و این چرت و پرتا ولی یه زن و زندگی دیگه هم میخوام😑

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

اینجا تو همین دو صفحه افکار مزخرف اقایون مشخصه چه برسه تو جامعه ،اقای محترم اگر با وجود زنت رفتی سراغ یکی دیگه تو خرااااابی! همین .

براش بهونه نیار

ادم سالم اگر زنش بد باشه محترمانه ازش جدا میشه کصافت کاری نمیکنه

وا چه ربطی داره بعصی مردا کرم دادن خواهر کرررررررم عمه ی خودم عین دسته گل شوهر خرشم بهش گفته تو عا ...

اون خودش مرده اخه

عه پس میخوان یه سرپوش روی هوس رانی اقایون بزارن...اقایی که دنبال زن دوم کاملا تکلیفش مشخصه برا چی می ...

به نظر من کمتر از ده درصد مردایی که خیانت میکنن فقط بخاطر هوس و ابتذاله . 90 درصد به خاطر اینه که تو زندگی زناشویی کمبود دارن . کمتر از ده درصد خانومهایی که خیانت میکنن هم به خاطر هوس هست مابقی به خاطر کمبود محبت و بی توجهیه . اونهایی که بهشون خیانت شده چه مرد و چه زن وقتی با خودشون روراست باشن همین موضوع رو تایید میکنن ولی میخوان با برچسب هوسران بودن طرف مقابل خودشون و اشتباهشون رو توجیه کنن . بیشتر از 70 درصد خانومها و آقایون متاهل درک درستی از زندگی زناشویی و ج ن س ی ندارن و به مسایل ج ن س ی به عنوان یه رفع تکلیف نگاه میکنن .