2777
2789
عنوان

باز کردن گچ بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 53840 بازدید | 80 پست
چند قطره میریزن دهنت دستیارشون به قول خودشو 5 سی سی که مثه دو قطره عمل می کنه . حتما به دکتر بگو آب ...

به من که گفت زیاد اب بخور تا بری دستشویی وگرنه مرخصت نمیکنیم منم یه لیتر خوردم که دارو بیهوشی دفع بشه

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به من که گفت زیاد اب بخور تا بری دستشویی وگرنه مرخصت نمیکنیم منم یه لیتر خوردم که دارو بیهوشی دفع بش ...

من اصلا عطش داشتم مثل چی . کلا یا آب می خوردم با تو دستشویی بودم از این دو حالت خارج نبودم. با لیوان بدست یا تو دستشویی😆

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود
چند قطره میریزن دهنت دستیارشون به قول خودشو 5 سی سی که مثه دو قطره عمل می کنه . حتما به دکتر بگو آب ...

پس مشکلی نیس اب بخوری

مرسی گلم انشالله مماخت خوب شده باشه و راضی باشی

من و خواهرم تو یه روز عمل کردیم داداشم و زنشم تو یه روز همون روز که عملت میکنه فقط منگی واسه بیهوش ...

اخه مراقبتم میخاد دگ مثل این اب کرفس حالا من ک میرم پیش مامانم نمیشه غذا مذا درست کرد خخخ

شوهرمم خودم پرستارشم 

اخه مراقبتم میخاد دگ مثل این اب کرفس حالا من ک میرم پیش مامانم نمیشه غذا مذا درست کرد خخخ شوهرمم خو ...

نه بابا مراقبت نمیخواد بینی تو گچه خودتم که مثل روزهای عادی هستی همه کارهاتو میکنی دیکه،من فردای عمل رفتم اموزشگاه واسه انتخاب رشته دانشگاه،خودم رفتم خودم اومدم

جیز خاصی نیس اخه حالا عمل میکنی میفهمی چی میگم

نه بابا مراقبت نمیخواد بینی تو گچه خودتم که مثل روزهای عادی هستی همه کارهاتو میکنی دیکه،من فردای عمل ...

اخه دوسه نفر اومده بودن با مامانشون میگفتن فلان مراقبتو میخاد باید اینجوری کنی اونجوری کنی تکون نخوری و اینااااااا

مرسی ک گفتی گلم 

اخه دوسه نفر اومده بودن با مامانشون میگفتن فلان مراقبتو میخاد باید اینجوری کنی اونجوری کنی تکون نخور ...

ادا اصول اومدن اونا،بینی وقتی تو گچه تکون که نمیخوره دست و پاهات که ازادن راه میری کاراتو میکنی دیگه،راحته راحتی

من پیش دکتر امید ثابت مهر عملیدم . پیح اینستاشون برین وقتی آینه میده دستشون کلی ذوق می کنن . البته م ...

ببخشید دکتر ثابت مهر هنوزم از عملشون راضی هستین؟فقط شما باهاش عمل کردین؟یا از اطرافیان هم زیاد عمل کردن باهاشون؟همونی که خودمون میخوایم درمیاره بینی رو؟