2777
2789
عنوان

خانما کمک

81 بازدید | 6 پست

من صبحی تاپیک زدم که دوتا بی بی چکم زیر دو دقیقه هاله انداخت.رفتم ازمایش اما بهم جواب نداد.گفت ازمایشت مشکوکه.این یعنی چی؟خیلی استرس دارم.واسه کسی بود اینجوری بگن

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

اگه مشکوکه شایدبارداری ک میگن مشکوکه

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همونجا میپرسیدی مشکوک به چی؟؟ منظورتون چیه؟.احتمالش خیلی زیاده باردار باشی با دوتا بی بی چک مثبت💖

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪
خدا کنه.واسم دعا کن.برای شما هم اینجوری گفتن

ایشاالله ک بارداری عزیزم ازته دلممم دعامیکنمم

نه من بعدددروزعقب انداختن بتام زیادتر۲۰۰بود ایشاالله خبرت کن بگن بتات مشکوک به دوقلو بوده😘😘

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
ایشاالله ک بارداری عزیزم ازته دلممم دعامیکنمم نه من بعدددروزعقب انداختن بتام زیادتر۲۰۰بود ایشاالله ...

الان رفتم میگن ۴۸ هست بتام.این خطرناکه

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
الان رفتم میگن ۴۸ هست بتام.این خطرناکه

خب۴۸بنظرم مثبته