2777
2789

بیاین بگین بدترین گندی که تو نوجوونی یا بچگی زدین که هیچ جوره هم نمیتونستین جمعش کنین چی بوده؟    

می‌بینم آن شکفتن شادی را...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوران بلوغ صورتم پرررمو بود چقدم ک رو مخم بود

اومدم موهاپشیونیمو فقط با موبر زدم.

چشمتون روز بد نبینه از چونه تا ابرو پرررموو و سیاه

پیشونیم سفید😂دو رنگ شده بودم.

دیگه هد میزدم تا ابروهام میکشیدمش داغووون بودم🤣

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
دوران بلوغ صورتم پرررمو بود چقدم ک رو مخم بود اومدم موهاپشیونیمو فقط با موبر زدم. چشمتون روز بد نب ...

الان با خوندن پستت قیافم شبیه عکس پروفت شد 😂

خوش باش که هر که راز داند، داند که خوشی خوشی کشاند ❤شیرین چو شکر تو باش شاکر، شاکر هر دم شکر ستاند❤

الان فک میکنم میبینم چ جراعتی داشتما خاک توسرم بایه پسره دوس بودم میاوردمش راه پله مون باهاش حرف میزدم یه سری هم بوسیدمت.بایکی دیگم دوس بودم گندش دراومد

خاله ها میشه واس سلامتی نی نی تودلیم اینک وزن قدش خوب نرمال باشه صوات بفرسین  
الان با خوندن پستت قیافم شبیه عکس پروفت شد 😂

دهنت😂😂😂

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

یه بار بابام از بانک برگشت عجله داشت دوباره برگرده کل حقوق و عیدی رو داد دست من تراول بود منم داشتم گردگیری میکردم عین گیج ها  با ات و اشغالها دورش انداخته بودم  چون غیب شدن 😓

😁تا یکماه پیاز سیب زمینی م قرض میکردیم