2777
2789
عنوان

بارداری

214 بازدید | 16 پست

سلام...من در حال اقدام هستم..دو روز مونده به پری امروز بی بی گذاشتم یه خط پررنگ و یه دونه کم رنگ افتاد...یعنی باردارم؟زودتر از پری  تست کردم اشکالی نداره؟دردسینه هم دارم

عكس بزار

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین گلم دو روز دیگه بی بی بزار اگه پرنگ تر شد برو آز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …

ماه پیش قبل از پریود یه بسته ال دی خوردم به خاطر کیست ریز که داشتم البته بعدش پریود شدم ..حالا بعد یه ماه ممکنه ال دی روی جواب بی بی چک اثر بزاره؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز