2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

401 بازدید | 31 پست

سلام من هفته ی سی و پنجم بارداری هستم.مامام گفته سی و هفت هفته بیا لگنتو معاینه کنم ببینم برا زایمان طبیعی خوبه یا ن.من خیلی لاغرم الان پنجاه کیلوام قدمم صدوچهل و شیشه.مامام تا دیدم گفت چون قدت کوتاهه خیلی اذیت میشی موقع زایمان.حالا خیلی میترسم کسی بوده باهمچین شرایطی؟من حتی موقع رابطه هم خیلی خیلی درد داشتم دخول کامل انجام نمیشد از اوله بارداریمم تا الان رابطه ی ک منجر به دخول بشه نداشتم.چیکار کنم دلداریم بدینننن

صلوات

دکتر منم میگفت به قدبستگی داره مثلا به من گفت قدت بلنده راحت زایمان میکنی 

خوب به دکترت بگوو برات بنویسه سزارین 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما حتما سز کن اصلا تن به زایمان طبیعی ندی ها😓

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

من قدم ۱۵۷ بود و وزنم ۴۲

بهترین زایمان طبیعی رو داشتم😊

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   
نمیدونم درد داشتم

طبیعی نیار بیچاره میشی از درد

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
نمینویسن اخه

چرااا اگه بیمارستان شخصی میری مینویسن خودشم میاد بالا سرت

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
یعنی بارداری 42 کیلیو بودی؟

وای نه گلم ببخشید

واسه زایمان ۵۶ کیلو بودم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !