2777
2789
***آمریکا: در آمریکا هر فردی که در نیروهای مسلح آمریکا معلول شده باشد، تحت حمایت سازمان کهنه سربازا ...

اینجام خدمات رفاهی و مالیه نه اینکه حق خوری

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
عزیزم عدالت نیس انشالله وارد کار شدی میفهمی البته چون گفتی پدر و مادرت فرهنگین میدونم که به این نتیج ...

عزیزم من الان 28 سالمه

خیلی سال از کنکورم گذشته و الان که این حرفو میزنم موقعیت کاری دارم

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجام خدمات رفاهی و مالیه نه اینکه حق خوری

خدمات آموزشی شامل کالج و دانشگاه هم میشه دوست عزیز

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
نخیر خدمات اموزشی کلاس و کتاب رایگانه

شما آمریکا مقیم هستین دوست عزیز؟

عزیزم من الان 28 سالمه خیلی سال از کنکورم گذشته و الان که این حرفو میزنم موقعیت کاری دارم

خداروشکر ولی الکی دفاع نکن چقد از این فرزندای شهید کار بلدن؟؟؟؟بخدا اکثریتشون به خاطر پدرشون سرکارن نه لیاقت همینا باعث میشه انقد عقب افتادگی پیش میاد انقد ادارات وضعشون بده بخدا جایگاه خیلیا ناحقه

شما آمریکا مقیم هستین دوست عزیز؟

متاسفانه یه سری تعصبات کورکورانه باعث وجود همچین وضعی تو یه کشور ثروتمنده

متاسفانه یه سری تعصبات کورکورانه باعث وجود همچین وضعی تو یه کشور ثروتمنده

عزیزم پدر دوست من که جنباز 80 درصده ماهیانه کلا 3 میلیون حقوق میگیره از بنیاد شهید(خالص حقوق نه کل دریافتی)

پدر ایشون قبل از رفتن به جنگ توی کارخونه ی ایران خوردو کار میکرده و اون موقع ماهی 4 هزارتومن حقوق میگرفته که حقوق خیلی خیلی بالایی بوده اون زمان. 

اگر سر کارش میموند الان خیلی وضعش با وضع الانش فرق داشت.

تو کل ایران چندتا جانباز و شهید داریم؟ چقدر مگه میشه حقوقشون؟

توی این کشور ثروتمند ببینید کیا خودشون و بستگان درجه یکشون پول های هنگفت میخورن😉

خداروشکر ولی الکی دفاع نکن چقد از این فرزندای شهید کار بلدن؟؟؟؟بخدا اکثریتشون به خاطر پدرشون سرکارن ...

بزار من ازت بپرسم که چقدر از این افراد کارنابلد فرزند شهیدن عزیزم؟ چندتاشون؟ هرچی آدم کارنابلده فرزند شهیده؟ توی محیط کاری من که اونایی که هیچی بارشون نیست با رابطه سر کارن نه با سهمیه

پدر کی؟

میشناسی دوستمو؟😀😀😀😀😀😀😀

بزار من ازت بپرسم که چقدر از این افراد کارنابلد فرزند شهیدن عزیزم؟ چندتاشون؟ هرچی آدم کارنابلده فرزن ...

عزیزم من با هرنوع بی عدالتی مخالفم چه پارتی چه سهمیه شهدا

عزیزم من با هرنوع بی عدالتی مخالفم چه پارتی چه سهمیه شهدا

چون باعث میشه پیشرفت نکنیم همه باید برحسب لیاقت خودشون بالا بیان نه خونوادشون

نمیدونم چرا هیچ کس به سهمیه هیئت علمی اعتراضی تداره! طرف باباش هیئت علمی دانشگاهه و سهمیه داره اصلا ...

چرا مشکلی هست ولی به همینا اعتراض کردیم چی شد

یکی از بچه های مدرسمون با رتبه ی 2 برابر من پارسال دارو مشهد رفت اولشم سهمیه 5 درصدی داشت بعدشم سهمیه هیئت علمی خورد از دام کرمان انتقالش دادن دارو مشهد عکس پروفایلشم گذاشته بالاخره نتیجه زحمتام رو دیدم عکسش با روپوش سفید ادم میمونه چی بگه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز