2777
2789
عنوان

ترک پا

18898 بازدید | 28 پست

کف پاهام به شدت ترک خورده از پاشنه تا انگشت شست و پینه و زبر شده هر چی رنده پا و کرم جی میزنم فایده نداره کسی راهکار نداره

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

پیه گوسنفدی خیلی خوبه چربش کن باهاش پاهاتو کن تو کیسه فریزی بخواب صب با اب صابون بشور و کرم جی بزن چند بار تکرار کن

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی جواب نمیده جز گلیسرین 😎

همه راهها رو من رفتم حتی متخصص برام داروی ترکیبی نوشت که هرچند اونم خوب بود و ترکیبش نوددرصد گلیسیرین و ده درصد اوره بودش ولی برو عطاری بگیر بزن به پاهات فقط ببین چی میشه😎

هرچه تبــــّر زدی مرا،زخم نشد جوانـــــه شد....😎یه چی دیگه هم بگم :خدایا روا مدار گدا معتبر شود 😖😖😖

وای منم همین مشکلو دارم.هرکارم میکنم خوب نمیشه.حنا وکتیرا شنیدم خوبه یجاهم خوندم.حنا خیس کن باکتیرا بزار تواب نرم بشه بعد اضافه کن ب حنا .من خودم همت م نشده انجام بدم هنوز

هیچی جواب نمیده جز گلیسرین 😎 همه راهها رو من رفتم حتی متخصص برام داروی ترکیبی نوشت که هرچند اونم خ ...

ممنون یاد گلیسیرین نبودم حتما میگیرم

وای منم همین مشکلو دارم.هرکارم میکنم خوب نمیشه.حنا وکتیرا شنیدم خوبه یجاهم خوندم.حنا خیس کن باکتیرا ...

حنا بدتر خشک میکنه پوست پارو من میخوام نرم بشه 

منم مدام باید کرم جی بزنم یعنی اگه ۴ روز نزنم دوباره شبیهه پای پیرزن های روستا میشه

خودم خجالت میکشم

خیللی چیزها رو امتحان کردم

وازلین

روغن زیتون و کنجد

موم زنبور عسل

کرم های داروخانه ای و دست ساز

دکتر رفتم گفت خشکی شدید پوست داری فقط یه مشت قرص ویتامین و کرم داد که اصلا افاقه نکرد

البته من اگه دستامم مرطوب نکنم زبر و شدیدا ترکی میشه

🖤 

هفته ای یک بار پاهاتون رو به مدت 20 دقیقه بزارین توی تشت آب و نمک. خیلی خوبه. شبا هم یه چیزی که پاهارو چرب کنه بزن و یه پلاستیک فریزر بپوش و جوراب کن سرش. صبح که بلند شدی درش بیار ولی باز جوراب رو بپوش. تو خونه هم حتی دمپایی بپوشین. من خودمم این مشکل رو دارم.

من گاهی اوقات کفش میپوشم تو خونه بعد پاهام نرم میشه و ترکاش بهتر چون پاهام عرق میکنه

یه آز قند بده..

منم اینجوری شده بودم هرچی کرم میزدم سنگ پا میزدم چرب میکردم جوراب و دمپایی رو فرشی میپوشیدم موقتی خوب میشد و دوباره ترک میخورد آز دادم دیدم قندم ۱۰۰ هست..دیابت محسوب نمیشه ولی قند کاذبه دیگه... رفتم تو گوگل راهای درمان قند در طب سنتی رو خوندم و تغزیه رو رعایت کردم و پیاده روی داشتم تا قندم رسید به ۸۰ الان کف پاهام عین دستم نرمه.. با اینکه اصلا دیگه به پاهام نمیرسم و دمپایی و کرم و.. ابدا رسیدگی نمیکنم..تازه پا برهنه گاهی تو حیاط هم میرم پاهام خاکی میشه کثیف میشه😁 ولی مثل سابق واکنش نشون نمیده پر ترک شه