2777
2789
عنوان

ترک پا

| مشاهده متن کامل بحث + 18898 بازدید | 28 پست
هفته ای یک بار پاهاتون رو به مدت 20 دقیقه بزارین توی تشت آب و نمک. خیلی خوبه. شبا هم یه چیزی که پاها ...

من اصلا نمیتونم شبا جوراب بپوشم چه برسه به پلاستیک فریزر تازه باید پاهام از پتو بیرون باشه وگرنه حس خفگی بهم دست میده😁😁😁😁

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا نمیتونم شبا جوراب بپوشم چه برسه به پلاستیک فریزر تازه باید پاهام از پتو بیرون باشه وگرنه حس ...

پس در طول روز این کار رو انجام بده. من کرم ترک پا عمیق میخریدم میزدم به پام و پلاستیک و جوراب میپوشیدم. بعد از یه مدت پاهام نرم شد و ترکاش خیلی کم شدن

منم مدام باید کرم جی بزنم یعنی اگه ۴ روز نزنم دوباره شبیهه پای پیرزن های روستا میشه خودم خجالت میکش ...

عریزم فقط گلیسیرین

هرچه تبــــّر زدی مرا،زخم نشد جوانـــــه شد....😎یه چی دیگه هم بگم :خدایا روا مدار گدا معتبر شود 😖😖😖
من همون ترک پا کامان رو میزنم

عزیزم اگه پا پینه و زبر شده باشه هیچ راهی نداره جز نوره یا واجبی که تو حموم دو دقیقه بزنی کف پا پینه ها رو ول میده بعد بیای بیرون مخلوط گلیسیرین و گلاب و آبلیمو بزنی مرتب جوراب بپوشی تا کامل خوب بشه من خودم جواب گرفتم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

سلام

من تخصص پدیکور دارم

باید بگم که اول باید ترک و پینه ی پارو رفع کنی بعد از کرم استفاده کنی وگرنه تاثیری نداره

من توی یک جلسه پاتون رو به لطافت پای نوزاد میکنم

اینم پیج اینستاگراممه که میتونی نمونه کارهارو ببینی

Maryamkhodaei_nail

منم مدام باید کرم جی بزنم یعنی اگه ۴ روز نزنم دوباره شبیهه پای پیرزن های روستا میشه خودم خجالت میکش ...

پای پیرزنای روستا خیلیم صافه!

مراقب پوستت باشی حالا 20 ساله تهرون باشی یا 70 ساله روستا فرقی نداره 😒

پای پیرزنای روستا خیلیم صافه! مراقب پوستت باشی حالا 20 ساله تهرون باشی یا 70 ساله روستا فرقی نداره ...

روستای شما رو نمیدونم اما تو روستای ما پیرزنا از صبح تا شب دارن کار های سخت می کنن کف پاهاشون واقعا زبره

نمیدونم چه موضوع ناراحت کننده ای بوده که بعد از ۳ سال تاپیک رو بروزرسانی کردی

🖤 
پای پیرزنای روستا خیلیم صافه! مراقب پوستت باشی حالا 20 ساله تهرون باشی یا 70 ساله روستا فرقی نداره ...

اتفاقا روساییا چون بدناشون پوشیدس تموم بدناشون تمیز و بدون خط و خشه خخخخ بخدا میشناسم یکیو روستاییه کف پاهاش انگار پنبه س .ولی فقط دستاشون چون زیاد زحمت میکشن ترک دارن