2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر شاید عفونت کرده کلیه ات

والا چی بگم مطمئنا نخوردن 16 ساعت آب و هوای گرم بیتاثیر نیست ولی هیچکس حاضر نیست به مردم از ضرراش بگه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
عزیزم یا کلیه هات عفونت کرده اگ روزه هم میگیری بخاطر اب نخوردنه ک اینجوری باعث سنگ کلیه میشه

مرسی عزیزم. من خودمم فشار خون دارم ولی دلم نمیاد روزه هامو نگیرم

مرسی عزیزم. من خودمم فشار خون دارم ولی دلم نمیاد روزه هامو نگیرم

خب پ شب اب زیاد بخورید حتما 

من از وقتی فهمیدم سنگ کلیه دارم همش اب میخورم. قبلش اصلا اب نمیخوردم تا سنگ کلیه گرفتم

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت خوب باشه. کلیه درد علل مختلف داره و در صورت ادامه رجوع به پژشک از هر نوع خود درمانی بهتر است. توصیه میکنم به سایت دکتر وهاب آقایی به این https://www.drvahabaghai.com/ ادرس مراجعه کنید. در این سایت کلی مقاله علمی و کامل در رابطه با مسائل و مشکلات مربوط به کلیه، کیسه صفرا و مجاری ادراری وجود داره.  همین طور  در کلینیک دکتر وهاب آقایی در خیابان ولیعصر انواع سونوگرافی ها، ماموگرافی، رادیولوژی و نمونه برداری انجام می شود..داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید