2777
2789
عنوان

خونه خاله ام فاجعه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 10017 بازدید | 236 پست

اه چه حس بدی 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها حالم بده خیلی 

کاش میموندین همونجا قطعا دوباره کتک میخوره

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه لحظه یاد اون جکه افتاده که هنزفری توگوشش بود با دوست پسرش حرف میزد گفت کسی نشنوه گفت نه هنزفری توگوشمه 😐

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔

منم ابجیم 17 سالشه دیدم بعضی موقع ها یواشکی با گوشی حرف میزنه 😦ولی چیزی به کسی نگفتم به رو خودشم نیاوردم که میدونم😟😟

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳
حتما حرفای بدی میزدن بهم که اینطوری زدش 

واای دقیقا داشتم  فک میکردم حتما حرفای مثبت ۱۸ میزدن☹

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
آره نوجونن

خب همینه پسره تو نوجونی بشدت حساس هستند خیلی دخترام تواین سن دور از جون انگار عقلشون نمیرسه خب الان چ وقت حرف زدن بود...

اگر داداشش سنش بیشتر بود قطعا محتاط تر برخورد میکرد و آبروشو نمیبرد و اینکه فال گوش نمیموند...من با اینکه شوهرم حساسه ولی براحتی میشه فهمید خواهرش دوست پسر داره و مطمئنم که تا حدودی میدونه.. اما تا الان ندیدم گوش وایسه یا کنجکاوی کنه و از این کارا...البته خواهرش سنش بالاست و دختر عاقلیه اونجور نیست که بره با پسرا ول بچرخه اما ممکنه به کسی علاقه مند باشه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

خیلی تابلو بوده

هی صداش میزدن نمیومده معلومه شک بر انگیزه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
2790
2778
2791
2779
2792