2777
2789
عنوان

خجالت لعنتی

217 بازدید | 15 پست

بچها من همیشه برای خریدن نوار و پد و کرم موبر خجالت میکشم حتی اگ طرفم خانوم باشه میگم شوهرم یامامانم بگیرن چیکارکنم بتونم خودم بگم خسته شدم😢

امشب صدای تیشه ازبیستون نیامد😞شاید به خواب شیرین فرهادرفته باشد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خریدای دیگم حتی اگ آقاهم باشه مشکلی نیس روابطمم خوبه بادوستا و آشنا اما ازبعد ازدواج ک لازمه خودم برم خرید لوازم بهداست شخصیم واقعا اذیتم

تومجردی مامانم خریدای اینطورانجام میدادن

منم تا پایان دوران دبیرستانم خجالت میکشیدم از پریود شدنم و خریدن نوار.😩😩😩

الآن همین خجالت رو نسبت به خرید قرص ضدبارداری و سایر تجهیزات جلوگیری دارم😟😟😟با نامزدجان توافق کردم اون بخره این چیزارو.اما اونم میگه من خجالت میکشم😂😂😂😂

خودت نمیتونی کاری بکنی شوهرت و مامانت باید کاری بکنن و اون کار اینه که برات نخرن بعد مجبور میشی خودت ...

شوهرم امشب بزور دستموگرفت گفت خودت ازماشین پیاده شو کناروایسامن حرف میزنم گفت نیای برات نمخرم پد😒😢

اوه مای شِت 😂منم مثل تو بودم تا جایی که یه روز رفته بودم لوازم ارایشی یکی از اشنایان اقاهه خیلی تحویل گرفت گفت درباره هرچی خواستین سوال بپرسین نگاه میکردم فوم شستشوی بانوان سی گل رو دیدم فکر کردم همون فوم شستوشوی صورته آخه جلداشونم شبیه بودگفتم میشه دربارش توضیح بدیناومد و هی سرخ و سفید شد بعد گفتم من تاحالا اینقدر بزرگشو ندیده بودم صورتم جوش نزنه رنگشم صورتی بود😐😐😐😑😑😂گفت اجی برشورشو بخون😐😑😑😑یعنی خداشاهده دیگه من اون ادم سابق نشدم😕😂😂😂😂😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔
منم تا پایان دوران دبیرستانم خجالت میکشیدم از پریود شدنم و خریدن نوار.😩😩😩 الآن همین خجالت رو نسب ...

من ک شوهرم پروعه خودش میخره خودش خداشکر😅😂

اوه مای شِت 😂منم مثل تو بودم تا جایی که یه روز رفته بودم لوازم ارایشی یکی از اشنایان اقاهه خیلی تحو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂من ازاین دارم تو خریدعروسیم نمیدوستم براچیه تامامانم گفت خریدم برات دکور بزن تموم کن تاریخش تموم نشه منفکرکردم مال دسته😵

😂😂😂😂😂😂😂😂من ازاین دارم تو خریدعروسیم نمیدوستم براچیه تامامانم گفت خریدم برات دکور بزن تموم کن ...

😂😂😂یعنی من هر جا سوتی ندم میگن لاله😂😂

#سکوت من#خودش‌یه‌دنیا‌حرفه...خدایا اول سلامتی پسرمو بهش ببخش☝بعد اون چیزی که بهت قول دادمو ازم بگیر😔