2777
2789

ملت عشق

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

امانت میگیرم کتابای میچ آلبوم.اروین یالوم .دولت ابادی.هدایت.زویا پیرزادو...خوبن

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا از کتابخونه نگرفتم حال نمیده خریدش خیلی لذت بخشه ^_^ ، چندتا بخوام معرفی کنم: مسخ، بیگانه، رنج های ورتر جوان، جنایت و مکافات و...

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
میشه شرایط امانتو بگین

عزیز دلم از طریقه ی خواهر زاده ام میگیرم عضو کتاب خونه هست..

ولی میدونم باید برای امانت حتما تو کتابخونه اشتراک داشته باشی

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
اخه هزینش خیلی زیاد میشه

قبول دارم واقعا گرون شده :\\\

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.
شرایط ثبت نام در کتابخونه چیه واینکه چندروز کتابو امانت میدن

سهتومن هزینه ثبت نامشه کهسراسری هست یعنی ازهمهی کتابخونه های کشور میتونی کتاب بگیری ۱۴روزم امانت میدن که میتونی تمدیدش کنی

برای تو، برای چشم‌هایت برای من، برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خدا کاری کند …
عزیز دلم از طریقه ی خواهر زاده ام میگیرم عضو کتاب خونه هست.. ولی میدونم باید برای امانت حتما تو کتا ...

اره میدونم باید عضو باشی ولی میگم چندروز میتونه کتاب دستت باشه

شرایط ثبت نام در کتابخونه چیه واینکه چندروز کتابو امانت میدن

هر بار که دوبار میتوتی تمدیدکنی کتاب و که بخونی دفعه بعدباید بزاری تا کسی دیگه استفاده کنه بعد تفریبا یه هفته میتونی دوباره امانت بگبری

فتوی شناسنامه..کارت ملی..ومبلغی که اون کتابخدنه میخواد

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....