2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

181 بازدید | 20 پست

چندروزه اصلا حوصله ندارم.سرپا وامیستم فشارم میفته تمام تنم یخ میشه.از پریروز تا همین الان یک ثانیه هم نخوابیدم.خلاصه داغونم داغون

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چرا خوابم نمیبره.ینی پریروز صبح بیدارشدم دیگه شبم نخوابیدم تااا امشب

پریودت نزدیک نیست؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نمیدونم شاید خوشی زده زیر دلم.یکی همسرش اذیت میکنه یکی مشکل داره.اما من چی

خیلییی تنهایی رو دوس دارم.دختر دومم از موقع بدنیا اومدنش تا حالا خیلییی اذیت کرده.همش نق همش گریه.خواب نداره

هیچ کم و کسری تو زندگیم ندارم الحمدالله.اما نمیدونم چرا خیلییی خستم.دوس دارم برم جایی دوراز همه ادما

عزیزم بخاطر یکنواخت بودن زندگیته..سعی کن در توانت هست کمی تغییر دکوراسیون بده خونه ت...یا باشگاه و کلاس رقص حتمااااااااا برو...با وستات برو کافه

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥
کمخونی کمبود ویتامین دی نداری چون کمبود اینا باعث میشه همیشه احساس خستگی و افسردگی کنی

از بعد زایمانم ازمایش ندادم.احتمالا همینه دیگه که اتقد خستم

عزیزم بخاطر یکنواخت بودن زندگیته..سعی کن در توانت هست کمی تغییر دکوراسیون بده خونه ت...یا باشگاه و ک ...

دوستام دورهمی زیاد دارن منم اصرار میکنن برم اما همش میگم اوووه با دوتا بچه کی حوصله داره.باشگاه خیلییی دوس دارم برم ولی دخترم کوچیکه هنوز

از بعد زایمانم ازمایش ندادم.احتمالا همینه دیگه که اتقد خستم

اره صددرصد حتما حتما ماهی یه دونه قرص ویتامین دی بخور کلا ما زنا باید حتما ویتامین دی مصرف کنیم اگه تونستی ی ازمایشم بده 

دخترم دنیامه