نمیدونم چرا تازگیا خونه خلوت دوس دارم نه این که هر گوشه یه وسیله بچینیم حالا هر چی باشه کنسول یا نهار خوری و....امشب کنسولی ک خریده بودیمو اوردن تقریبا سلطنتی خییییبییلی پشیمونم میگم اییی کاش نخریده بودم ای کاش پس بگیرن همین ....خواستم بگم قبل خرید هر وسیله ای خوب فکراتونو بکنید به نظرم کنسول چیز اضافیه ...
برای من نه خلوته نه شلوغ چون خودم معماری خوندمو دکوراسیونم گذروندم دیگه میدونم تقریبا چیا بخرم برای خونه و چطوری باید بچینم ...من وسایل زیاد نمیخرم ولی همونم که میخرم شیک میخرم و تاحدودی گرون
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
اره عزیرم سه تا کتابخونه داشتم دو تای جفت رو که رنگش تیره بود رد کردم سفیده رو گذاشتم کتاب درسی و دانشگاهی خودم و همسرمم دادم بیرون... دیگه میز نهار خوری شش نفره مو تبدیل 4 نفره کردن اونم قهوه ای بود کرمش کردم
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
انقد بدممیاد از انتخابی ک کردم دوست ندارم حتی عکسشو بذارم فقد دعا میکنم پس بگیرن پولمونو بگیریم ... ...
تازه گرفتی مگه
کنسول ک قشنگه
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "