2777
2789
عنوان

گریه های دخترم

154 بازدید | 26 پست

بچه ها دخترم ۲۱ ماهشه روزگارمو سیاه کرده چلم کرده صب ساعت ۹ از خاب بیدار میشا یساعت بدون وقفه جیغ میده انقد جییغ میده ک همسایه اوند دم در 😥😥😥 چرا اخه

چی‌بگم والا😑

خب چی میخواد؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخدا یدفعه از تو رخت خاب پانیشه یه نفس  گریه میکرد امروز بعلمم نمیومد

بالا سرش قرآن بذار روح بچه ها پاکه

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹

درد نداره؟ بچه خواهرشوهرم دندونش به خاطر قند شیر مادر خراب بود خیلی جیغ میزد رفتن دکتر تشخیص داد دندون رو درست کرد بچه اروم شد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
درد نداره؟ بچه خواهرشوهرم دندونش به خاطر قند شیر مادر خراب بود خیلی جیغ میزد رفتن دکتر تشخیص داد دند ...

ن نداره دکتر بردم فقط این نیست مثلا لباسشو عوض میکنم یساعتی گریه میکنه و قهر ک چرا عوض کردی یا شلوارش ب هر دلیلی خیس بشه درش بیارم هیچجور پاش نمیکنه

چی‌بگم والا😑
بخدا یدفعه از تو رخت خاب پانیشه یه نفس  گریه میکرد امروز بعلمم نمیومد

خواب بد نمیبینه؟؟؟🤔

چی دوس داره؟؟بیدار میشه بیار براش آروم شه

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
احتمالا گرسنش از روی لجبازی بیان نمیکنه پسر من سه سالش هنوز یه موقا از خواب بیدار میسه گریه میکنه با ...

بخدا اصلا بغلم نمیاد میزنه زیر شیر غذا میریزش دیگه خستم از دستش خدا منو ببخش بعضی وقتا ناشکری مبکنم از بس روانیم کرد۷

چی‌بگم والا😑

تازه بعني نق نقو شده؟

هواسشو پرت كن 

برو يه اسباب بازي چيزي بيار بده دسش دفتر مداد بده نقاشي بكشه 

براش توضيح بده لباستو بايد عوض كنم مثلا سرماميخوري خيسه يا كثيفه مريض ميشي 

ولي گاهي وقتا خيلي لجباز تر ميشن باز بعد يه مدت خوب ميشن

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
خواب بد نمیبینه؟؟؟🤔 چی دوس داره؟؟بیدار میشه بیار براش آروم شه

اصلا بیدار میشه جشاش میبنده جیییغ میده باورت میشهیه شب بخاطر یه جیز بیخود چیکار ک نکرد بردینش بیرون پارک باز جیییغ زد اومدیم اسباب بازی فروشی باز جییغ زد گف باید کاری ک میخام بکنم  بهونه بیخود میاره 

چی‌بگم والا😑
2827
2791
2779
2792