2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب 5جلدی من دیگر ماخیییلی دیدتون رو به رفتار درست تربیتی تغییرمیده وکمک میکنه تاچطور بافرزندمو ن بازی کنیم،من چند تااز دوستام باخوندن این کتاب کلا برخوردشون بابچه هاشون عوض شد،میتونید درموردش تونت سرچ کنید

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
کتاب 5جلدی من دیگر ماخیییلی دیدتون رو به رفتار درست تربیتی تغییرمیده وکمک میکنه تاچطور بافرزندمو ن ب ...

کتاب تربیتی خوبه. یه کتاب میخوام واسه اینکه کمکم کنه تو بزرگ کردنش ینی مثلا هر ماه توضیح بده بچه چقد باید رشد کرده باشه چی بدیم بخوره چجور حمامش کنی

❤خدایا شکرت❤
هم تربیتی هم راهنما برای اینکه مثلا تو چند ماهگی میشه به بچه غذا داد. چیا واسش خوبه چی بد. چیزای این ...

واسه بحث راهنمایی غذا خوردن بچه خب پشت کارت واکسنش نوشته چی بدین بهشون بعد از یک سالگی هم ک کلا غذای سفره میخوره بچه. بحث تربیتی هم خب کتاب های مختلفی هست واسه خودتون که رفتار با بچه ها رو یاد بگیرین من خودم تو اینستا پیج چند تا روانشناس رو فالو کردم و از اونا کمک میگیرم .بسته به سن بچه هم کتاب هایی که در قالب قصه بعضی رفتار هارو یاد میدیم هست من چند مدلش رو دارم 

قسمت خوفناک ازدواج اونجاست که وقتی مهمون میاد دیگه نمیتونی تو اتاق بمونی و منتظر بشینی که مهمونا برن.😩😩🥴🤪
کتاب تربیتی خوبه. یه کتاب میخوام واسه اینکه کمکم کنه تو بزرگ کردنش ینی مثلا هر ماه توضیح بده بچه چقد ...

دویا سه تاکتاب دارم فردابراتون اسماشو مینوسم الان نمیتونم چون همه خوابن،در مورد تغذیه کودکه خیییلی عالیه هم روش تهیه غذاروداده وهم اطلاعات صحیح رشدی مخصوص نوزاد تانوجوان

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
کتاب تربیتی خوبه. یه کتاب میخوام واسه اینکه کمکم کنه تو بزرگ کردنش ینی مثلا هر ماه توضیح بده بچه چقد ...

کتاب من و کودک من، از دکتر جواد فیض. حدود ۸۰۰ صفحه است و از پیش از بارداری شروع میشه. راجع به مشکلات بارداری، زایمان، میشگیری، شیردهی، رشد نوزاد، تغذیه، خواب، حمام کردن، واکسیناسیون، کنترل تب و بیماریها مفصل توضیح میده. خیلی عالیه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم