2777
2789
کادر شوهر من بدون همزن درست میکنه حتی همه مواد روباهم قاطی میکنه ولی هم پف میکنه و هم نرمه.منم موندم ...

همزن زیاد مهم نیست.باید مقدار مواد کیک رو دقیق بریزی وگرنه یذره کمو زیاد شه خوب در نمیاد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کادر شوهر من بدون همزن درست میکنه حتی همه مواد روباهم قاطی میکنه ولی هم پف میکنه و هم نرمه.منم موندم ...

با همزن دستی میزنه 

بستگی به کیکش هم داره ک طرز تهیه ش چطور باشه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
من کیکام پف نمیکنه سفت میشه😭اینم بگم همزن برقی ندارم😔

یکم اب بیشتر بریز ودر قابلمه رو اصلا باز نکن اگه تو فر هم میزاری در فر رو باز نکن تا پخت کامل چون باعث میشه کیک پف نکنه

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

کسی لینک تاپیک نی نی یار ۵ رو داره

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
شیر نمیریزی؟

اگه نداشته باشم نه.امتحان کردم فرقی نداشته.البته برا پودر اماده ها.اگه خودم بخوام اماده کنم هم شیر وهم کمی ماست میزنم 

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

سلام میشه قابلمه  رو بزارین رو گاز گرم که شد مواد کیک و اماده کنید بریزین تو قالب و بزارین تو قابلمه درش و دم کنی بزاری و تا نیم ساعت اول درش و اصلا باز نکنی من کیکام همش تو فر دست ساز میزارم خیلی خوب میشه و پف میکنه  

من میخام با توستر درست کنم بالا و پایین روشن کنم؟ و اینکه اخر سر ک پخت زود بردارم یا نیم ساعت بمونه واس پفش

اولین بارمه میخام درست کنم خدا کنه خوب بشه نخوره تو ذوقم 😓

‍ ‍        

#کاپ_کیک_خیس_بدون_نیاز_به_فر 👌

🔴مواد اولیه برای 3 نفر🔻🍳

▫️روغن مایع 6قاشق غذاخوری

▫️وانیل نصف قاشق چای خوری

▫️شکر 7قاشق غذاخوری

▫️تخم مرغ تخم مرغ 2عدد

▫️بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری

▫️آرد سفید 8 قاشق غذاخوری

▫️پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری

▫️شیر 10قاشق غذاخوری

🔴طرز تهیه🔻🍩

⭕️ابتداآرد ،شکر ، وانیل ،بیکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط میکنیم .بعدتخم مرغها را اضافه کرده وخوب هم میزنیم .بعد روغن وشیر راهم به مواد اضافه کرده وبا یک چنگال خوب مخلوط میکنیم .

⭕️فنجان ها يا قالب هاى كاپ كيك سيليكونى را چرب کرده وازموادتا نصف  قالب ها مواد میریزیم ودرقابلمه میچینیم وبه اندازه نصف فنجان ها ( قالب ها )در قابلمه آب میریزیم و روی حرارت میگذاریم .

⭕️وقتی آب جوش آمد حرارت راکم کرده ومیگذاریم 15 دقیقه بپزد.بعد از 15 دقیقه قابلمه را دمکن گذاشته 20 دقیقه دیگر میگذاریم کاپ کیک ها خوب بپزد پس ازپخت کاپ کیک ها آن را 10 دقیقه به همون حالت میگذاریم بماند سپس دم کن را بر داشته وتزیین میکنیم.

🔴نکات🔻🚨

♦️1)در صورت تمایل این ماگ کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید.

♦️2)بهتر است فنجان شما چینی باشد بدترین نوع فنجان برای تهیه این کیک شیشه ای است.

♦️3)توجه داشته باشید برای نچسبیدن کیک باید داخل فنجان را به خوبی چرب کنید.

♦️4) در صورت تمایل کیک را داخل ماکرو گذاشته و بعد از 5دقیقه خارج کنید(ممکن است بیشتر از این زمان نیاز به پخت داشته باشد)

کاپ کیک هم به این روش عالی میشه امتحان کنید

میشه ب ما هم بگی😍

اره عزیزم چرا نمیشه.با پودر اماده که بخوای درست کنی کاری نداره.ولی اگه بخوای خودت موادو قاطی کنی باید حتما اندازه هاش دقیق باشه وگرنه مثلا اگر روغن حتی یذره هم کمتر یا بیشتر باشه کلا خراب میشه.باید توجه کنی به اندازه موادت

اره عزیزم چرا نمیشه.با پودر اماده که بخوای درست کنی کاری نداره.ولی اگه بخوای خودت موادو قاطی کنی بای ...

اگ با پودر اماده درس کنم چ جوری درس کنم میشه اندازه هارو بگی عزیزم بعدشم همزن برقی من سوخته ندارم

اگ با پودر اماده درس کنم چ جوری درس کنم میشه اندازه هارو بگی عزیزم بعدشم همزن برقی من سوخته ندارم

روی پودر اماده که اندازه هارو خودش زده.هرکیکی هم که بخوای درست کنی تو دستور پختش هست اندازه هاش.من اصن همزن برقی ندارم با دستی درست میکنم

خواهش میکنم گلم. اصلا فر مخصوص کیک هست. فقط دوتا نکته. هم اینکه از قبل فرو گرم کن. و دو اینکه تا نم ...

🌺🙏🏻❤️

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
2790
2778
2791
2779
2792