2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فر که مخصوص پخت کیکه. خاهر از قبل فرتو گرم کن رو پنجره وسط با دمای ۱۶۰ بزار ملایم بپزه. کاری نداره ک ...

یکی دوبار خرابکاری کردم

ایندفعه اینجور که گفتی انجام میدم عزیز مرسی

من در جستجوی تکه ای از آسمـــــان پهناور هستم که از انبوه اندیشه های پست تهی باشد.🦋✨
من کیکام پف نمیکنه سفت میشه😭اینم بگم همزن برقی ندارم😔

همزن باید حتما باشه به خاطر همینه سفت میشه 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
چه جوریه؟؟

موادم رو اماده میکنم اما هم اب وهم تخم مرغ روبیشتر از اون که نوشته میزنم یه تخم مرغ ونصف پیمونه اب بیشتر و قابلمه رو میزلرم داغ بشه و شعله پخش کن میزارم و زیرش کم میکنم مواد رو تو قابلمه چرب شده گرم میریزم و۴۵دقیقه بعد اماده خوردن

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖
یکی دوبار خرابکاری کردم ایندفعه اینجور که گفتی انجام میدم عزیز مرسی

خواهش میکنم گلم. اصلا فر مخصوص کیک هست.

فقط دوتا نکته. هم اینکه از قبل فرو گرم کن. و دو اینکه تا نمی ساعت اول اصلا در فر رو باز نکن چون پف کیک میخابه. بعد نیم ساعت هر ۱۰ دقیقه خلال دندون بزن تو کیک ببینی پخته یا نه. اگرم پخته زود کیکو در بیار چون تو فر خمیر میشه. 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ندارم😔

خب بگیر . تخم مرغ رو باید با همزن بزنی 

میتونی با همزن دستی هم بعضی کیکارو درست کنی بد نمیشه

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
2790
2778
2791
2779
2792