2777
2789
عنوان

زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست
وای چرا قسم میخورین من نمیدونستم     من دیدم که اتفاق افتاده ... خیلی هم جوون هستن ...

خدا کنه برا این دوستمم بشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بهش حق بدهید چون فقط بیست ویک سالشه بنده خدا سنش کمه حق داره وتوقعش به جاهست به نظرم  خداکنه ی ...

ان شاالله ولی حس میکتم توقع زیادیه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالابرای چیته مجرد باشه پولدارباشه اخلاقشم خوب باشه بسه دیگ

برای دوستمه ..میگه من پسر جوون  مجرد میخام 

آره چرا که نه بکارتو از راه حلالش از دست دادی نه حرام

اخه توقع زیادی هم بخاد طرفش مجرد باشه هم جوون هم پولدار در حالی که وضع مالی حودش هم معمولیه

به نظرتون همچین انتظاری دوستم داره معقوله؟

نه وبه مشكل ميخوره اوني كه يه بارطلاق گرفته بايدمعيارتش پخته ترباشه آخه زيبايي شدمعيار

مردونگي كاري بودن خانواده دوستي كارخوب داشتن اينامعياره

كاش زمان به عقب برميگشت
اخه دوستم سنش کمه اما منطقه ای زندگی میکنه براشون مهمه همه میدونن یه بار بچه اش سقط شده میخاس بره تر ...

اینجور ک تو میگی پس اونجا خیلی ذهنشون باز نیست ک همچین دختریو خواستگاری کنن واسه پسر با این شرایط عالی😐 

الان دخترا همه چی تمومنو تو خونوادهای اپن ماینن ولی باز کم گیر میارن از این خواستگارا 

بگو زیادی ام صابون نزنه به دلش

👄💄👠
اینجور ک تو میگی پس اونجا خیلی ذهنشون باز نیست ک همچین دختریو خواستگاری کنن واسه پسر با این شرایط عا ...

خیلی  ذهنشون بسته اس ..حالا این چون شوهر اولش برده بودتش ترکیه برا زندگی اونجا یه خونه بزرگ داشته توقعش رفته بالا ..تازه خودشون هم معمولی ان وضعی ندارن 

نه وبه مشكل ميخوره اوني كه يه بارطلاق گرفته بايدمعيارتش پخته ترباشه آخه زيبايي شدمعيار مردونگي كاري ...

تو کله اش نمیره براش مهمه پولدار باشه و مجرد ... بهش میگم وقتی تو برات مهمه مجرد باشه برا پسر بیشتر مهمه میگه چه ربطی ذاره..میخام اسکرین نظرات رو نشونش بدم

اين دوستت بااين افكارش احتمال اينكه دوباره شكست بخوره هست خداكنه عاقلانه ترتصميم بگيره

فقط بهش بگو خوشکلی براش کافیه ..حتی آشپزی هم بلد نیس ...فک میکنه باید براش خدمتکار بگیرن ...باید بهش پول بدن خانوم هر روز یه جاش پرسینگ کنه .. تزریقات مختلف تازه خودش خوشکله ولی اعتماد به نفس نداره به نظرم... پسر عموش میخاستش با این شرایط مطلقه بودنش کنار اومده بود گف پول نداره مذهبی هم هس نمیخام