2777
2789
عنوان

زن مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 43 پست

با کلاس زندگی کن تو یه رابطه ای رو شروع کردی و نتیجه گرفتی باید تموم بشه .... انقدر برچسب نزن روی پیشونیت که من دیگه مطلقه ام و تمام شد و ال شد و بل شد 

دنیا به اخر نرسیده که ....

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

باید ببینی. خانوادش یه عروس طلاق گرفته رو قبول میکنن یانه 

که اکثراً قبول میکنن ولی توی زندگی میرن بعد خانوم یه حرفایی از شوهر میشنوه که افسرده میشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی. خانوادش یه عروس طلاق گرفته رو قبول میکنن یانه  که اکثراً قبول میکنن ولی توی زندگی ...

مثلا؟!

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
مثلا؟!

مثلاً نداره 

ممکنه استارتر ازدواج کنه با پسر مجرد چون سنش کمه 

ولی اخه اینجا ایرانه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
باید ببینی. خانوادش یه عروس طلاق گرفته رو قبول میکنن یانه  که اکثراً قبول میکنن ولی توی زندگی ...

اصلا هنوز خواستگار نیومده ولی دختره همچین توقعی داره 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

با کلاس زندگی کن تو یه رابطه ای رو شروع کردی و نتیجه گرفتی باید تموم بشه .... انقدر برچسب نزن ...

عزیزم به خدا من شوهر دارم الان هم تو اقدامم برا دوستمه ... توی یه شهر کوچیک ... همچین توقعی داشتن معقوله ب نظرتون؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یعنی اگر طلاق گرفته بود و اما بکارت داشت دیگه حتمی بود اومدن همچین خواستگاری؟ 

نه میگم تو اون شهر مهمه دختر بگیرن برا پسرای مجردشون؟

به نظرم مردمطلقه كه توزندگي رفته وپخته تره بهترازپسره

به نظرتون همچین انتظاری دوستم داره معقوله؟

اصلا هنوز خواستگار نیومده ولی دختره همچین توقعی داره 

بهش حق بدهید چون فقط بیست ویک سالشه بنده خدا سنش کمه حق داره وتوقعش به جاهست به نظرم 

خداکنه یه خاستگار که خانوادش روشنفکر باشن نصیبش بشه

عزیزم به خدا من شوهر دارم الان هم تو اقدامم برا دوستمه ... توی یه شهر کوچیک ... همچین توقعی داشتن مع ...

وای چرا قسم میخورین من نمیدونستم   

من دیدم که اتفاق افتاده ... خیلی هم جوون هستن 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...
بله چرا نشه  مگه شما از ایندت خبر داری

برا دوستمه همچین توقعی داره . یه خواستگار پسر داشت پولدار نبود رد کرد ..یکی هم داشت چون طلاق داده بود زنشو قبلا  رد کرد دلیلش  همینا بود

معیارای شما خیلی سخته 😑

مال دوستمه والا من با عشقم ازدواج کردم هیچی هم نداشت بابام هوامو داشت خودش کارکرد باهم به همه چیز داریم میرسیم خدا رو شکر 

مثلاً نداره  ممکنه استارتر ازدواج کنه با پسر مجرد چون سنش کمه  ولی اخه اینجا ایرانه

اخه دوستم سنش کمه اما منطقه ای زندگی میکنه براشون مهمه همه میدونن یه بار بچه اش سقط شده میخاس بره ترمیم کنه بگه من با شوهرم رابطه نداشتم دختر بودم ولی گفتم  دروغ فایده نداره ولی میدونم هنوز قانع نشده .. تو کله اش نمیره همه ملت میدونن این سقط داشنه

بهش حق بدهید چون فقط بیست ویک سالشه بنده خدا سنش کمه حق داره وتوقعش به جاهست به نظرم  خداکنه ی ...

خودش سه سال خونه شوهر بوده یه بار باردار شده همه میدونن این توقع به جاس که حتما پسر باشه؟؟؟

پولدار در چه حد؟

درحدی که ببرتش خارج اخه شوهر قبلیش اینو برده بود خارج از ایران