2777
2789
عنوان

گواهی نامه

123 بازدید | 18 پست

سلام خانمالطفابیایین من خیلی ناراحتم امروز برابار چهارم آزمون عملی رانندگی ردشدم هردفعه هم دوبلم خوب درنمیاد ردم نمیکنه افسربداخلاق وازهمه دوبل رومیخوادمنم ازاسترس واصلانمیدونم چرامیرم پیشش خنگ میشم ودوبل روخراب میکنم بنظرتون چیکارکنم هردفعه که ردمیشم جلوهمکارام ضایع میشم همه میگن بازم ردشدی این افسرهم یه ذره رحم نداره بخدا دوبل شده برام معضل 

بی تفاوت باش به حرف بقیه. دوستای من می اومدن بار دوازدهمشون بود میخندیدن اما همین استرس شما اجازه نمیده قبول بشی 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داریم ولی شوهرم نمیذاره باهاش دوبل بگیرم میگه گواهی نامه نداری منم کلاج وترمزندارم یهوبرادوبل میزنی ...

ترمز نداره؟؟؟یعنی چی؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  

چیکارکنم خدااینقد ناراحتم وبش فکرمیکنم.پیش افسراسترس دارم ماشین می لرزه درصورتی که باهمون ماشین قبلاهم تمرین کردم میخوام راهنمابزنم ازاسترس بجااینکه بزنم راست میزنم چپ یه دنده یکه ازاسترس دودفعه امتحانش میکنم فکرمیکنم دوهه برادوبل وقتی فرمون میچرخونم تعادلموازدست مدم ماشین سرعتش میره بالا.یااینکه ازهمون اول فاصلموباماشین کناری زیادمیشه یاتایه ایرادی ازم میگیره دیگه خودمومیبازم امروز گفت داری میری توجدول چیکارمیکنی منم گفتم یاامام زمان کلاچوول کردم تق ماشین خاموش شد

موقع دوبل سعی کن با کلاچ و ترمز خوب کار کنی یهو شل یا سفت نکن کلاچ رو آروم آروم باهاش کار کن 

من خودم ۲ بار سر دوبل رد شدم کلاس اضافه رو با یه مربی دیگه برداشتم بهم یاد داد که از آینه سمت راستم بتونم موقع دوبل استفاده کنم همین باعث قبولیم شد چون مربی خودم یادم نداده بود 

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
چیکارکنم خدااینقد ناراحتم وبش فکرمیکنم.پیش افسراسترس دارم ماشین می لرزه درصورتی که باهمون ماشین قبلا ...

واسه استرست قبل امتحان یه پرانول بخور عالیه واسه استرس

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
واسه استرست قبل امتحان یه پرانول بخور عالیه واسه استرس

میخورم کلا.خودم یکساله این قرصومیخورم کلا آدم استرسی هستم.این افسرم که عوض نمیشه خب بش میگم قبولم کنم قول میدم تمرین کنم کلاس برم جاااخلوت تمرین کنم چیه هی ردم میکنه اینجوری که بدترروحیمومیبازم اخه تاکی تاچندبارمیخوادردم کنه