neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 عنوان بیت کوئین 208 بازدید | 17 پست بچه ها اینجا کسی در مورد بیت کوئین و دستگاه ماینر اطلاعات داره.کسیو میشناسین که از اینراه درآمد داشته باشه؟ 1398/02/24 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساغرسابق۱۳ عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 15265 اره اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت نوشتم ۳ تا دفتر شد باز نیومدی عزیز دلم، دیگه ناییم ندارم غصه نداشتنتو بخورم میخام بیخیال باشم دیگه میخام زندگی کنم خدایا سپردم به خودت همه چیو 😔
بررررررررفی عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1805 فامیل نزدیک ما صاحب خونمون چند نفر دیگه کارشون اینه. پول خوبی داره اما دردسر زیاد داره. به نظر خودم حرامه چون پول شوییه اینترنتیه گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
1398elena عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 2091 فامیل نزدیک ما صاحب خونمون چند نفر دیگه کارشون اینه. پول خوبی داره اما دردسر زیاد داره. به نظر خودم ... تو ایران اینجوری میگن ولی حرام نیس در کل بی فایدس
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 شنیدم بی فایدس چرا بی فایده س؟پول خوبی در نمیاد؟
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 فامیل نزدیک ما صاحب خونمون چند نفر دیگه کارشون اینه. پول خوبی داره اما دردسر زیاد داره. به نظر خودم ... چه دردسری؟میگن فقط مصرف برق زیادی داره
بررررررررفی عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1805 تو ایران اینجوری میگن ولی حرام نیس در کل بی فایدس چرا مگه حرام ایران خارج داره؟ حرام حرامه پول قانونی بود الان همه قایم نمیکردن کارشون اینهازشون بپرسی میگن ما کارمون سهامه گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
1398elena عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 2091 چرا بی فایده س؟پول خوبی در نمیاد؟ شانسی فرمه قوانینشو باید یاد بگیری بازم شانس توش دخیله
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 اره میدونی قیمت دستگاهش چقدره و چقد ازش پول درمیارن ماهیانه؟
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 شانسی فرمه قوانینشو باید یاد بگیری بازم شانس توش دخیله نمیدونستم که فرم شانسی داره.درستم متوجه نمیشم شانسی ینی چی؟
بررررررررفی عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1805 چه دردسری؟میگن فقط مصرف برق زیادی داره برق صنعتی میخواد و سر صدای زیادی دارهقیمت دستگاهاش از 5 میلیون شروع میشههر دستگاه هم ماهی حداقل هزار دلار در امد دارهکه باید حساب ارزی باز کنی تا از طریق صرافی پول واریز بشهکه خیلیا هنوز پولشونو نگرفتن گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 برق صنعتی میخواد و سر صدای زیادی داره قیمت دستگاهاش از 5 میلیون شروع میشه هر دستگاه هم ماهی ... چرا نگرفتن؟بخاطر وضعیت اقتصادیمون؟
بررررررررفی عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 1805 چرا نگرفتن؟بخاطر وضعیت اقتصادیمون؟ دلیلش رو نمیدونم من توی ی سایت چشمم که خورد دیدم کامنتها نوشتن پولمون رو چجوری برداشت کنیم یا چرا واریز نشده و از این حرفاتازگیا خیلی افتاده سر زبونا اما من چشمم اب نمیخوره کسی بتونه از این راه ثروتمند بشه فقط دردسر ادم کلا بیکار میخواد گفتند که او عاشق گیسوی کمند است، موهای من از عصر همان روز بلند است .....
neginjan مدیر استارتر عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 825 دلیلش رو نمیدونم من توی ی سایت چشمم که خورد دیدم کامنتها نوشتن پولمون رو چجوری برداشت ... نمیدونم والا..برق صنعتی داریم.شنیده بودم که درآمده خوبی داره.درحال تحقیقم که اگه شد اینکارو بکنیم با خواهرم