2777
2789
عنوان

کیک پزا بیان تو

184 بازدید | 19 پست

بچه ها کسی دستور یه کیک خوب رو که امتحانش کرده میگه به منم من تازه عروسم اخه میخوام افطاری برم خونه مادر شوهرم که خاله های همسرمم هستن میخوام کیک درسست کنم ببرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تا بحال کیک نپختی تو چنین موقعیتی نپز بذار بعدا امتحان کن

کیک پختن فوت و فن و قلقهای خاصی داره که به تجربه باید یاد بگیری

دستور کیکهای عالی زیاد دارم اما توصیه خواهرنام اینه مه فعلا اینکارو نکن

🧚‍♀️

۴تا تخم مرغ بشکن هم بزن....یک ونیم لیوان ارد و یه ق چایخوری بکینک پودر رو سه بار با هم الک کن...بعد بریز تو تخم مرغا و باز هم بزن...بعدش یک لیوان شکر و ۱سوم لیوان روغن و یه قاشق مرباخوری وانیل بریز تو موادت و هم بزن....بعد ته قالبتو چرب کن اینو بریز فر۱۷۰درجه ۴۰دقیقه باشه امادس..البته با خلال دندون امتحانش کن

ارد سه و نیم پیمانه لیوان فرانسوی باشه پیمانه ات از این دسته دارا

شکر یک و نیم 

تخم مرغ به دمای محیط رسیده ۴ عدد 

روغن نصف پیمانه

شیر یک پیمانه 

بیکینگ پودر دو قاشق غذا خوری

وانیل یه قاشق مربا خوری

۳ تا تخم مرع رو بزار به گرمیه محیط برسه  با همزن بزن تا کرم بشه اپیمانه شکر بزن باهم زن بزن وانیل یه نوک چاقو بزن روعن یک پیمانه کمتر یک دره بزن با همزن حالا همزنو خاموش کن با لیستک دو پیمانه اردی که با یه قاشق بیکینگ‌پودر قاطی کردی الک کردی چند بار رو کمکم به مایعت بزن حالا شیری که به دمایه محیط رسیده و یک پیمونست رو کم کم بزن ارد گوله نشه یعنی یه دره ارد به دره شیر حالا ۳ قاشق پودر نارگیل بزن بهش ته قالبتو چرب کن مواد رو بریز توش تهشو بکوب که خوب به همه جا برسه موادت یه مقدار از موادتو نگه دار مثله به کاسه ماست خوری حالا به اون پودر کاکایو بزن بده رو موادی که ریختی تو قالب بزار ۱۸۰ درجه ۳۵ دقیقه

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ارد و با بیکینگ پودر مخلوط کن سه بار الک کن حتما که خوب پف کنه تخم مرغ و شیر هم باید به دمای محیط برسه سرد نباشه

اول سفیده تخم مرغ رو زده تا خوب کف کند بعد زرده را اضافه کرده و مجدد میزنیم بعد شکر و خوب با دور تند هم میزنیم بعد شیر و وانیل و در اخر روغن و میزنیم مرتب بعد ارد را کم کم اضافه اضافه کرده ته قالب و جرب میکنی با دستمال کاغذی روغن اضافه رو میگیری و روش ارد میپاشی و بعد تکون میدی ارد اضافه بریزه بعد مواد و بریز تو قالب و بزار تو فر با دمای ۱۵۰ طبقه پایین و فقط پایین روشن باشه وقتی روی کیک طلایی شد اماده است من خودم این و تو تستر میزارم عالیه خامه کشی هم میشه کرد بافتش نرم و خوب میشه