2777
2789
عنوان

شوهرم نیست...

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 61 پست
یکی از دوستان گفت یه قرصی هست تو داروخوته برای زود انزالی حتما اونو میگیرم  . فقط الان نگرانشم ...

اونم الان عصبانی هست .بذارش بحال خودش بر میگرده.

نگران نباش عزیزم

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هیچ ربطی به همیشه مقصر دونستن مرد نداره! زن هم خیلی اشتباه می‌کنه و این حرف درستیه. ولی توضیحات ...

بحث کردن درباره هر موضوعی وقت داره

مردا اصولا دنبال بهانه هستن زن باید سیاست داشته باشه

اصلا بحث غذا و کار خونه نیست زنی که به همسرش رسیدگی کنه و نیاز هایه همسرش رو بر اورده کنه پس،همسرشم متقابلا همین میشه 

ساعت دو شب زن روزه نیست عزیزم بعدم چرا گیر دادین به غذا حرف من کلی بود فقط مخصوص غذا نبودا

ظهر یک و نیم دعوامون شده.

نمی دونم هر کس یه نظر و دید گاهی داره❤

خدایا میشه امام زمان زودتر بیاد .ممنون😍😍
الان باید چیکار کنم از یه طرفم خیلی دوسش دارم

میدونم چی میگی دقیقامنم ۲۰ سالم بود شوهرم از ترامادول شروع کرد وبه هروئین ختم شدامامن عاشقانه دوستش داشتم اونم همینجور ولی وقتی مواد مصرف میکرد یاموادش دیرمشد یه ادم دیگه بود دست خودش هم نبود چون اعتیاد یک بیماریه به پاش موندم به خانوادم هیچی نگفتم البته خانواده خودش از طریق برادرش فهمیدن خلاصه ۶سال توجهنم زندگی کردم الان ۴ساله پاکه وواقعا راضیم که این ۶سال روتحمل کردم والان زندگی عالی دارم وهرروز داره از هر لحاط پیشرفت میکنه...یوقتایی تو اینه به خودم نگاه میکنم میگم خسته نباشی دمت گرم‌که انقدر قوی بودی

یکی از دوستان گفت یه قرصی هست تو داروخوته برای زود انزالی حتما اونو میگیرم  . فقط الان نگرانشم ...

قرص ویگراز بگیر براش هزینشم زیاد نیست فکر کنم بعدم فکر درمانش باش الانم خودتو ناراحت نکن حتما رفته خونه مامانش اینا یا سرکاره بر میگرده نگران نباش

میدونم چی میگی دقیقامنم ۲۰ سالم بود شوهرم از ترامادول شروع کرد وبه هروئین ختم شدامامن عاشقانه دوستش ...

تو رو خدا برام دعا کن این مشکل حل بشه خیلی دوسم داره جوری که تو خونوادش همه از عشق ما حرف میزنن . الانم خیلی نگرانشم که کجاست . چون وقتی باهام دعوا میکنه حتی مقصرم من باشم خودشو مقصر میدونه و هی خود خوری  میکنه میترسم بلایی سرش اورده باشه 

بحث کردن درباره هر موضوعی وقت داره مردا اصولا دنبال بهانه هستن زن باید سیاست داشته باشه اصلا بحث غ ...

مردها اصولا دنبال بهانه نیستند. مردی که در کل اخلاق مزخرفی داریه یا به دلایلی مشکلی داره که مطرح نکرده اینجوریه. شما همین جوری یک سری چیزهایی رو به عنوان «واقعیت» می‌یاری وسط بحث که درست نیستند. اگر مرد کلا دنبال بهانه است که خیلی موجود بیخودی هست؟ برای چی باید با چنین موجود بیخودی زندگی کنیم و بهش سرویس بدیم؟ 

با یک جمله کار مردها رو توجیه کنیم یه جوری که انگار توی ژنتیکشون هست و ازش گریزی نیست؟!

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»