2777
2789
عنوان

سریال ممنوعه

1606 بازدید | 37 پست

خانوما کی دیده این سریالو کامل؟؟؟

چقدررر بدتموم شد

سامی وباربد چراافتادن زندان

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

باربد ک چون مهرانو کشت با چاقو

سامی هم هم ماشین دزدیده بود هم ادم کشت 

مضخرف ب تمام معنا اه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باربد ک چون مهرانو کشت با چاقو سامی هم هم ماشین دزدیده بود هم ادم کشت  مضخرف ب تمام معنا اه

کیوکشت سامی؟؟؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
خیلی بازیگر نقش برکه بد بود . بدترین نقطه ضعف فیلم الهه حصاری بود فقط اونو دوس نداشتم بقیشو بدم نیوم ...

ای وااای  اونوکه دیگه نگو

ازاول فیلم تاآخر مثل ماست فقط نگاه کرد     اه

برکه چی شد

خبرمرگش رفت پیش خانوادش

نامزدقبلیش محسن هم ازپشت دیوارنگاش میکرد

اینم تبسم کرده بود    

خبرمرگش رفت پیش خانوادش نامزدقبلیش محسن هم ازپشت دیوارنگاش میکرد اینم تبسم کرده بود   &n ...

عشق فقط پول بود دیگه 

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

مزخرف ترین و‌بی محتواترین سریال 

با بازی های ضعیف

حیف وقت و‌پول که برای دیدن اینجور سریالا صرف بشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀