سلام...بنظرتون اگه با هکچین شخصی ازدواجکنید به مشکل برمیخورید؟
اون مرد 25ساله اش خونه و ماشین داره به اندازه یکافی پول داره و شغل و درآمد خوبی هم داره ...خانواده ی نسبتا خوبی هم داره....اهل هیچکونه سیگار یا مواد مخدر هم نیست ...اما حدود یکسال با دختری که انتخاب مادرش بوده عقد میکنه ولی کارشون به طلاق میکشه و دراین مدت یکسال شاید حتی همدیگرو 3بار هم ندیدن وهیچگونه رابطه ای باهم نداشتن .اینم بگم که مرد درخواست طلاق داده چون ظاهرا اخلاق دختر خوب نبوده و اکثریت تایید کردن.....بنظر شما این میتونه بعدا براشون مشکل ایجاد کنه.؟؟؟/این سوال دوستم بود دوستای گلم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
طلاق به معنا بد بودن طرفین نیست ...ولی شما مطمینی بلوغ فکری کامل داری برای ازدواج ؟؟؟؟دلیلش اینه که از اولا نزدیکی اقا به خانم و شرایطش تو ذهنت بولد هست ..در صورتیکه وقتی کسی طلاق گرفته با این شرایط باید رو مسائل اخلاقی زوم کنی ...بعدم حتما با خانم اول صحبت کن از کجا معلوم آقا درست میگه ؟؟؟در آخر پسر 25 ساله از نظر من به طور کل واسه ازدواج مناسب نیست