خپاهرم خونریزی شدید کرد و بچش شیش ماهه دنیا اومد تو دستگاهه خانوما دعا کنید بچه بمونه خیلی نگرانیم فعلا تو دستگاهه گفتن تا نه ماه باید تو دستگاه بمونه😢😢😢😢بمیرم واسه دل خواهرم بعد هفت سال و سه تا سقط حامله شد دعا کنید بچش سالم بمونه چیزی نشه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
😂 دارم دلگرمی میدم خیر سرم یعنی نگران نباشه... معلوم نبود؟ والا از دست این بچه دیشب نخوابیدم&nbs ...
من خواب بودم مامانم زنگ زد بیدارم کرد هممم😂😂😂بچه ام خواب بود کاری بباهام نداشت یه روز😭😭😭😭
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
عزیزززم...ان شاءالله بحق این ماه عزیز صحیح وسالم بره بغل مامان جونش....میشه بپرسم چرا اینقد زود بدنی ...
یسره خونریزی داشت خواهرم جفتش پایین بود
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
۶ماه خیلی کمه متاسفانه بیناییش مشکل دارمیشه به گمانم البته هفته بارداری مهمه چند هفته بودن؟۶م ...
تازه رفته بود توشیش ماه😢😢😢