2821
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 30 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواهرماداریم خودکشی میکنیم چاق شیم تومیخوای لاغربشی؟؟

منم همینطور دلم میخواد چاق شم ولی نمیشه ، دارم ژله میخورم ولی فلن خبری نیست

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
چطوری خورد بعد از چ مدتی لاغر شد سرکه سیب رو از کجاتهیه کردین از این کارخونه ایی ها بود یا اصل 😂

نمیدونم عزیزم آخه اون موقع من زنش نبود.

ولی الان یکی از آشناهامون داره میخوره میگه عالیه.

میگفت بعد از نهار دوقاشق میریختم تو یه لیوان آب میخورم شکمم کوچیکتر شد.معدمم اذیت نشد

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

فکرکردی سرکه سیب ها که میفروشن سرکه سیب؟همش تقلبیه اسانس واسید وآب معده رو داغون میکنه برای لاغری فقط ورزش ونخوردن وتغذیه درست جواب میده که اونم کار حضرت فیله😉درضمن لاغرشده ممکنه ولی لاغرموندن وبتونی حفظش کنی خیللیییییییی سخته خیلی انگیزه میخاد خیلییییی

این موجودانسانی چه شگفت انگیز مخلوقیست!گاهی درپستی چنان می شود که هیچ جانوری به کثیفی اونمی رسد.وگاه در عظمت چنان اوج میگیردکه درخیال نمی گنجد.
عزیزم میشه بگی از چه گنی استفاده میکنی که راضی هستی؟

راستش مادر شوهرم دوسال پیش خریده بود این گنو و انقدر تنگ و سفت بود موقع بستن که اصلا یه بارم نپوشید 

من ازش گرفتم برا زایمانم 

اسم و مارکشو نمید‌نم

فقط هم غزن داره هم زیپ

خدايا آن ده ,كه آن به