2777
2789
عنوان

خانما کمکم کنید

268 بازدید | 52 پست

سلام این ماه سومه شکستم هست  دیروز پری شدم درصورتی که ۲ روز به وقتش مونده  بود راسش چون برام جنسیت مهمه  و پسر میخوام  فقط روز ۱۶ نزدیکی دارم آخه دختر عموم دکتر رفته گفته اگه پسر میخوای فقط روز ۱۶ اقدام کن و ارضا شو اونم بعد سه ماه باردار شد و الان دوقلو پسر داره دنیا اومدن  این ماه دگتر رفتم گفت عفونت داری  دارو داد و گفت اگه حامله نشدی این قرصو روز ۱۴ دوره مصرف کن احتمالا برای تخمک گذاری بوده درسته؟ همسرم سرد سرد بود بدتر شده میگه دیگه نمیخواد اگه میشد اون پسر اولیمون زنده میموند و الان مدرسه بود من یه سقط ۶ ماهه داشتم  یه پسر کلی سیسمونی گرفتم  نشد بعد کلی دکتر الان دختر ۴ ساله دارم   نمیدونم  چه گناهی کردم که از اون روز سقط اون بچه یه روز خوش ندیدم  همسرم که اصلا  افسردس  اون مردی که همش میخندید و .....نیس دخترم که دنیا اومد خیلی بدتر شد الانم میگع نمیخواد  وقتتو با من تلف نکن  من قمارو باختم  برام دیگه مهم نیس  و......اونایی که پسر دار شدن دقیقا چیکار کردن هرچن اولا تایپیکام شلوغ نمیشع  دوما همه میگن  خدا خدا باور کن شب روز روزه و دعا ولی.......راسش اینم مونده بودم بنویسم یا ننویسم  نمیدونم  بدجوری ناراحتم  کارم شده شب روز گریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واسه پسر دار شدن روز ۱۶ از پریودم اقدام ب بارداری کردم و پسر دار شدم

البته من دوره هام بین ۲۸ تا ۳۴ روزه بودن

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

بچه یه نعمته که خدا به بعضیا نمیده خیلیا در حسرت یه بچه ان حالا شما دختر به این ماهی داری قدر بدونین . من که عاشق دخترم ‌ . من اصلا جنسیت برام مهم نیود حالا دردغ چرا اولا دختر بیشتر دوست داشتم ولی نه رژیمی نه چیزی یه روز در میونم نزدیکی داشتیم ولی یادم‌نمیاد چه روزایی میشد بچم پسره . الان یه تار موشو با هزارتا دختر نمیدم در صورتی اول دختر میخواستم ‌ .  ناشکری نکنین از دخترتون لذتشو ببرین و در قید این نباشین که پسر پسر پسر . خدا خودش بخواد بهتون میده . 

حوا ب خاطر پسر زندگیو براتوو حودش زهرکرده عجب ادمیه ...انشالله ک این دفعه خدا بهت میده ولی ن تااین حد دیگه...برو دکتر برنامه غذایی برا خودتو شوهرت بگیر بعدم ببرش مشاور بهش بگوخدا ی دختر سالم بهمون داده همینوک داریخدارو شکر کن  ... 

همسرم باردار بشمم ناراحته  نشمم ناراحت  کاش خدا اصلا بچه نمیداد اون پسر که رفت  خوشی ...

تنها چیزی که میدونم این تو مفاتیح الجنان یه سوره هست برا پسردار شدن

نوشته باید ماه چهارم بشین رو به قبله و دعا کنی و بگی اسمش محمد میزارم

اما دوست عزیزم بهتر برید مشاوره.به زور از خدا چیزی رو گرفتن.به صلاح نیست

دختر طفل معصومت چه گناهی داره که از الان درک‌میکنه پدرش نمیخوادش

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی

مگه تو پسرتو سقط کردی؟ 

فکر نکنم دلیل افسردگی شوهرت این باشه وگرنه خودشم هم برای پسر دار شدن همکاری میکرد

راههایی که من میدونم برای پسر دار شده: ارصا شدن زن. نزدیکی در روز تخمک گداری. از کیت تخمکگداری استفاده کن تا روزشو بفهمی. شتستشو واژن با جوش شیرین قبل رابطه. خوردن غداهای حاوی سدیم و پتاسیم 

مشخصه انقد پسر پسر کردین خدا قهرش گرفته! 

مگه پادشاه یه مملکته که وارث میخواد و افسردگی گرفته!؟ 

شما با این شرایط اصلا نباید بچه دار شید، چه دختر چه پسر... بهتره اول برید مشاوره! 

خیلی هم مال و اموال دارید می‌ترسید دست دامادتون بیفته، یکم ازش بردارید برید ivf تعیین جنسیت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️