2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

83 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها یه سوالی ذهنمو درگیر کرده. من 3 ماهه از کیت تخمکگذاری استفاده میکنم و هردفعه سر موعد تخمک گذاریم دوخط پرنگ میشن و میفهمم تخمکگذاریم اتفاق افتاده. این ماه که استفاده کردم همش یک خط پررنگ کنترل و یک خط کمرنگ کمرنگ تست میومد. روز 17 پری خط تست یه کوچولو پررنگ شد. من این ماه از وقتی پریودم تموم شد شروع به اقدام کردم. میخواستم بدونم آیا ممکنه تخمک آزاد بشه ولی هورمون ترشح نشه؟ چون از بعد پریودم شدیدا ترشح داشتم ولی کیت منفی بود. روزی که کیت یه کوچولو پررنگتر شد من دیگه ترشح نداشتم. مرسی از جواباتون

عجیبه انگار تا شروع اقدام میکنه ادم همه چیز قاطی میشه

اره واقعا. حالا من یه مطلبی شنیدم که بعضیا تا پریود تموم میشه تخمکشونم ازاد میشه.من اندفعه گفتم از روز اولی که پریودم تمومه اقدام کنن. 😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره واقعا. حالا من یه مطلبی شنیدم که بعضیا تا پریود تموم میشه تخمکشونم ازاد میشه.من اندفعه گفتم از ر ...

من هنوز شروع به اقدام نکردم، اما چون میخوایم تلاش کنیم واسه دختر این روند تخمک گذاریه مهم هست واسم. واسه همین دارم کیت میذارم چند ماهه ببینم چی به چیه، الان که گفتی اینجوری فکر کنم هر چیزی ممکنه پیش بیاد

من هنوز شروع به اقدام نکردم، اما چون میخوایم تلاش کنیم واسه دختر این روند تخمک گذاریه مهم هست واسم. ...

عزیزم اگر دختر میخواین یک روز درمیون یا دو روز در میون اقدام کن که فقط اسپرم دختر زنده بمونه تو بدنت