2777
2789
عنوان

عکس شوهرم

843 بازدید | 25 پست

هستین بذارم؟!!!

چرا تاپیک میزنم ایده ی مهارت همسر داری نمیاین؟!😡😠

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

میزدی مهارت همسرداری +عکس همه میومدن

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

هستم

جان

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من نیستم نزار

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من که عکس نمیذارم... میخواستم تو تاپیک آخرم چند تا از مهارتای همسر داری که یاد دارین به منم یاد بدین

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

میزاری یا نه مال خودت هم میزاری لشکر کشی کنم 🤐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
میزاری یا نه مال خودت هم میزاری لشکر کشی کنم 🤐

عاطی جان... شما و لشکرت بی زحم نمیتونی یه سر به تاپیک قبلم هم بزنید تا من از مهارتای دوستان استفاده کنم؟

عاطی جان... شما و لشکرت بی زحم نمیتونی یه سر به تاپیک قبلم هم بزنید تا من از مهارتای دوستان استفاده ...

خخخ عزیزم اینا ک من صدا میکنم گفتن برا عکس بازی صداشون کنم 🤐

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
 خدایا توبه.. از اعتماد هم سو استفاده نکنیم😊

ههههه... چیکار کنم خب؟ صادقانه وارد عمل بشم جواب نمیگیرم😁😂

خداییش کی نصف شبی حال داره ازمهارت همسرداری بگه 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خخخ عزیزم اینا ک من صدا میکنم گفتن برا عکس بازی صداشون کنم 🤐

آهان...ببخش... خب باشه عکس میذارم ولی احتمالا تکراریه... همه ی نی نی سایت عکس شوهرمو دیدن...باز نریزن سرم و بگن که عکس تکراریه